Таткото на Ели Гигова - Николай Гигов е сериозно изплашен за дъщеря си!

Крехката и красива Ели Гигова никога не е била проблем за родителите си, дори при всички пари и възможности на оръжейния бос. Днес обаче Николай Гигов е сериозно притеснен за дъщеря си, след като неочаквано научи лоша вест. А именно, че след излизането си от Къщата на Вип Брадър, Ели Гигова не е на себе си.

Само това би могло да обясни факта, че миньончето с коси от абанос не е излизало от дома си вече втора седмица. Ели Гигова напуска "своята крепост" само и единствено, когато има уговорено участие в телевизионно предаване на Нова телевизия, тъй като това е изрично задължение в договора й от шоуто. Освен телевизионните си изяви обаче, Ели Гигова не показвала и носа си навън, това разкриха близки до семейството на Николай Гигов.

[caption id="attachment_330157" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова сериозно притесни баща си, който реши да вземе спешни мерки за състоянието й[/caption]

"Никой не знае какво точно става с Ели, но състоянието й наистина е тревожно. Тя винаги е била страшно дейна и мрази да стои на едно място - среща се с хора, върши по пет неща наведнъж. След като излезе от формата обаче, се срина тотално. Помоли приятелите си да не я търсят и не обясни нищо друго, освен, че иска да остане сама. Близките й се трвожат много и с право, защото Ели спря да се храни още по време на престоя в Къщата и беше видно за всички, че този живот не й понася", коментират близки до щерката на милионера Николай Гигов.

След като оръжейният бос научил от свой познат психолог, че е напълно възможно детето му да е получило нервен срив вследствие на предаването и дори да има наченки на депресия, Николай Гигов сериозно решил да заведе Ели Гигова на психотерапевт, ако това й състояние не отмине до няколко дни.

"Хората трябва да са наясно, че обяснение за депресията в много случаи няма или не може да се открие веднага. Доказано е обаче, че това състояние е крайно опасно и не бива да бъде подминавано като нещо нормално - едва ли не си станал накриво. Депресията е сериозно психическо нарушение, което в стотици случаи по целия свят е водило след себе си доста тежки последици - както за страдащия от него, така и за близките му. Не е казано, че Ели Гигова е получила точно депресия, защото още не е прегледана, но ако продължи да стои затворена в дома си, трябва спешно да й се обърне внимание", коментират видни психолози от светските среди на столицата.