Мика Стоичкова е лудо влюбена и щастлива в Маями, а Иво Аръков бе силно наранен!

Щерката на Христо Стоичков - Мика Стоичкова със сигурност е наследила цапнатата уста и острия език на баща си. Доказвала го е неведнъж, но кулминацията на всичко бе днес, когато Мика Стоичкова нанесе последния си и фатален удар към бившия си любим Иво Аръков.

В открито свое интервю Мика Стоичкова разкри, че е лудо влюбена и щастлива с новия мъж до себе си. Двамата се срещнали в Маями, където се намира щерката на Камата от няколко месеца насам. "Той е изключителен - щедър, любящ, грижовен, умен и забавен. Какво повече мога да искам от живота?! Не ходя, а просто летя", признава Мика Стоичкова, без да се замисли, че ще нарани сърцето на този, който още е влюбен в нея - актьора Иво Аръков.

[caption id="attachment_330161" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова щастлива и отново влюбена[/caption]

Все пак, всичко щеше да е нормално, ако заедно с изблиците си на откровение и въодушевление по новата изгора, Мика Стоичкова бе спестила обидите си към бившия си приятел. "Много ми е любопитно как още продължава да събужда интерес миналото ми с Иво Аръков или приятелството ми с Атанас Месечков, които се тиражират непрекъснато в родината ми. За връзката си с Иво Аръков ще кажа, че за мен този човек отдавна е в миналото и ще си остане заровен дълбоко там. Не ме интересува, така че спрете да се интересувате и вие", съветва Мика Стоичкова, но близки до Иво Аръков са категорични, че изказването на старата му любов го е наранило до болка.

Иво Аръков първоначално се вбесил и отправил няколко нелицеприятни коментара към щерката на Камата, но впоследствие лицето му помръкнало и дори слепец би видял, че изпитва истинска болка от обидата й. Все пак припомняме, че след излизането си от Къщата на Вип Брадър, Иво Аръков открито призна, че споменът за Мика Стоичкова е още жив в съзнанието му, а чувствата му към нея не са умрели.

[caption id="attachment_330162" align="aligncenter" width="300"]Мика с целувка за новия си и с признанието, че всеки ден го обича повече от предишния Мика с целувка за новия си и с признанието, че всеки ден го обича повече от предишния[/caption]

"За сметка на това научи, че тя вече обича друг и това го нарани. Еле пък, когато общи познати на двамата разкриха, че сегашният приятел на Мика Стоичкова е преуспял млад бизнесмен с български корени, който от години живее в Щатите и се радва на наистина процъфтяваща кариера. А и е хубавец отгоре на всичко", пуснаха вече клюката из светските среди на столицата.