Ани Салич научи нещо, което я накара да изгуби почва под краката си!

Дългогодишното лице на българската телевизия като цяло - Ани Салич изгуби почва под краката си и "падна" като покосена след като научи тежка и страшна за нея новина. А именно, че скоро ще остане в миналото. Това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия, които са категорични в краха на Ани Салич.

След като напусна сама Би Ти Ви, заради по-добро заплащане в конкурентната Нова телевизия, сега Ани Салич ще се прости не само с финансите, но и с достойнството си. Предаването й "Извън новините" ще бъде спряно позорно още в началото на идната пролет, а на нейно място с ново предаване ще дойде не кой да е, а самият Мартин Карбовски. Това довериха служители на Нова телевизия и обясниха, че новината се е стоварила наистина като гръм върху главата на Ани Салич.

[caption id="attachment_330209" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич рухна съсипана - кариерата й отива в историята[/caption]

Нещо повече - тя обмисляла сериозно дали да не напусне изцяло Нова телевизия като остави и работата си в новините там. "Ани Салич наистина не е на себе си след като й съобщиха, че гори и предаването й пада от ефир. Първоначалната й реакция бе да вдигне шумен скандал, а после стигна дотам, че се разплака - явно нервите й не издържаха. Каквото и да прави обаче, фактите са си факти, а те показват, че рейтингът на "Извън новините" го няма никакъв. Ръководството правилно прецени, че един устатник като Мартин Карбовски ще направи чудеса в съботния следобед, вместо Ани Салич, която очевидно не успя", разкриват от кухнята на медията.

Истината е, че първоначално се умувало дали Мартин Карбовски да не седне на стола на Сашо Диков в неделя, но в крайна сметка всички осъзнали, че предаването на Сашо Диков е едно от най-гледаните, докато това на колежката му Ани Салич отдавна издиша. На практика тя не постигнала нищо с него дори при самия му старт.

"Затова още на пролет Мартин Карбовски ще заеме нейното ефирно време, а Ани Салич трябва да избира - дали да остане само като водеща на новините, каквато беше преди и в Би Ти Ви, или да изпълни заканата си и да напусне Нова телевизия. Малко вероятно е да го направи обаче, тъй като старият й работодател няма да я върне обратно заради предателството й", коментират колеги на Ани Салич.