Валери Божинов най-сетне реши да влезе истински в ролята си на баща, а Алисия не вярва на ушите си!

Войната между Алисия и бившия й Валери Божинов се разгаря отново и то в пълната й сила, след като футболистът най-сетне реши да влезе истински в ролята си на баща и взе неочаквано решение за сина си Валери младши. Оказа се, че съпругът на Николета Лозанова иска да поеме грижите за сина си, а момченцето да прекарва повече време с него, отколкото с Алисия. Така на практика Валери младши ще трябва да се премести да живее с татко си и сестричката си Никол.

Това разкриха близки до Валери Божинов, чието решение било продиктувано от несъгласието му с поведението на Алисия и възпитанието на сина им. Напоследък певицата допуснала няколко груби грешки като първата е свързана с честите й отсъствия от страната. Откакто Ники Михайлов се преместил да работи и живее в Турция, Алисия не пропуска да му отиде на гости като през това време Валери младши бил оставян на грижите на бабите.

[caption id="attachment_330213" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия разбира се, е твърдо против да изпрати сина си в дома на Валери[/caption]

"Или ще си седи вкъщи и ще се грижи за сина ни, или е по-добре той да расте с мен и сестра си. Двамата се обичат много и това ще е добре и за двамата - да израснат заедно", коментирал Валери Божинов пред свои приятели.

Преди броени дни обаче половинката на Николета Лозанова изтрещя напълно, виждайки как Алисия се хвали с обща снимка на сина им и Ники Михайлов. Действието се развива посред нощите, а тримата очевидно се намират в кръчмарски тип заведение. На приглушената светлина се вижда, че Алисия и Ники Михайлов танцуват и се забавляват като са прегърнали и малкия Валери Божинов. Само че личицето на момчето не издава никакво удоволствие, а точно обратното - изглежда уморен, отегчен и сякаш му се спи.

[caption id="attachment_330214" align="aligncenter" width="300"]Тази сцена бе капката, която преля търпението на Божинов Тази сцена бе капката, която преля търпението на Божинов[/caption]

"Само това оставаше - Алисия да започне да мъкне сина си и по кръчмите. Много ясно, че на Ники Михайлов няма да му дреме за момченцето - дали си ляга навреме, дали седи в задимени помещения и прочие. Той не му е баща все пак. Но Валери Божинов има думата що се касае за възпитанието на собствения си син и постъпките на Алисия с право са го вбесили. Този път тя направи фатални грешки", коментират защитници на решението на футболиста.

Разбира се, на Алисия и през ум не й минава да отстъпи сина си на баща му, дори и за половината от месеца, така че на хоризонта се задава нова война, за която тепърва ще се говори.