Тодор Славков още настръхва като си спомни за случилото се с майка му Людмила Живкова!

Тодор Славков или Малък Тошко, както го наричаха до неотдавна всички у нас, направи разтърсващо признание за майка си Людмила Живкова, която го спасила от отвъдното. За чудото разказал пред свои близки приятели, които още са удивени от промяната, настъпила у Тодор Славков след това.

Ето и какво се случило. Години наред Тодор Славков беше олицетворение на безотговорен мъж, прекаляващ с чашката и гонещ силиконки по заведенията. Той почти не поглеждаше дъщеричката си Катерина, а накрая се превърна в пълна развалина - проблеми със здравето, финансов колапс и подигравки дори от най-близките.

[caption id="attachment_330219" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков плаче винаги, когато си спомни за Людмила Живкова и писмата й[/caption]

Един ден обаче случайно открил няколко стари и забравени писма на майка си Людмила Живкова - някои от тях само били подготвени за изпращане, но така и не стигнали до получателя си. Какво точно е пишело в тези писма Тодор Славков не пожелава да разкрие, защото е твърде лично и съкровено за него. Но откакто ги прочел, той се превърнал в съвършено нов човек.

"Спря да пие тотално и след известно време проблемите му с черния дроб изчезнаха. Започна да води здравословен живот, който шашна всички около него - редовно ходеше из природата, катери планини, посвещава цялото си време и внимание на щерка си Катерина и окончателно спря да се занимава с лесните златотърсачки, които скубеха парите му навремето. Както и да го погледнеш, Тодор Славков буквално се прероди. И всичко това от тайнствените думи на Людмила Живкова, написани в онези стари и пожълтели писма", развълнувано разказват приятели на Тодор Славков, пише Пик.

Припомняме, че Тодор Славков губи майка си Людмила Живкова едва, когато е на десет годинки, но липсата й го следва цял живот. Тя е най-благословеното нещо в живота му и няма случай, в който да си спомни лицето й и да не се просълзи. Днес Тодор Славков е решен да сбъдне и мечтата на баща си Иван Славков и да открие жената на живота си, от която да има син.

С парите от Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков ще възроди западналия си бизнес и ще си върне дълговете, натрупани през годините на бохемския му живот.