Съпругът на Жени Калканджиева - Тачо шокира всички с действията си!

Не малък, неопитен и инфантилен, а буквално страшен и опасен - такъв се оказа Стефан Манов - Тачо след последните скандални разкрития, които лъснаха на бял свят днес. Съпругът на Жени Калканджиева втрещи всички след като се разбра, че по време на престоя си в Къщата на Вип Брадър шамарът към Зорница Линдарева е бил като люлчина песен, в сравнение с останалите му изцепки.

Хора от кухнята на шоуто не издържаха и разказаха, че доста преди да удари Зорница Линдарева Тачо е бил изхвърлен от шоуто с полиция. Да, това е самата истина - екипът на Вип Брадър се е видял принуден да извика органите на реда, които на косъм не арестували пияния Стефан Манов, но го извели от Къщата пред очите на всички. А сълзите и молбите на Жени Калканджиева не са могли да го спасят.

[caption id="attachment_330224" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо не е инфантил, а опасен тип, когато е пиян[/caption]

Още в началото на шоуто Тачо се напил до безпаметност и в изблик на ярост започнал да крещи и да отправя смъртни заплахи към съквартирантите. "Ще ви изколя всичките", "Ще ви изтрепя, мразя ви всичките от дън душа" и други подобни "благинки" крещял Тачо по адрес на всички в Къщата. След което започнал да чупи съдове по масата, а после строшил светкавично и две от камерите. Именно тогава се намесила полицията.

МВР обаче не единствената институция, имала "щастието" да контактува с Тачо по време на престоя му в шоуто. Спешна помощ се сдобила с тази "чест" на два пъти, когато се наложило с линейка да изваждат припадналия Тачо и да го водят в болница.

"Той така се наливаше в Къщата, че след това на няколко пъти припадаше по-зле и от Зорница Линдарева. Това му е лошото на това момче, че не знае кога да спре и изобщо няма спирачки. Пие, докато му причернее пред очите, но тогава вече е твърде късно, защото губи съзнание. Жените в Къщата страшно се изплашиха от припадъците му, а най-зле го преживя Жени Калканджиева. Тя, горката, хем се тревожеше, хем умираше от срам заради селските му прояви", разкриха хора от кухнята на шоуто.

От предаването обаче решили да скрият срамните кадри със Стефан Манов, за да не подразнят обществото и да ги обвинят от СЕМ.