Х фактор се разтресе от скандал снощи

Журито на Х фактор във вторник вечер буквално се хвана за гушите. Менторката Саня избълва за момичешката банда „Сладките 16” на Заки, че повече не иска да ги вижда в образа на Дисни. Чаровниците обаче побъркаха публиката с песен от „Замръзналото царство”. Юристът със сърце на музикант Заки не й остана длъжен, а буквално изстреля в лицето й, че песента не може да е по-подходяща за момичета на 16-години и едно с година по-малко, пише Пик.

Освен за песента на Дисни в музикално шоу като Х фактор, менторите Заки и Саня се хванаха за гушите заради песента и облеклото на 15-годишната Кристина Дончева. Особено след изпълнението й на Мулен Руж. Заки безмилостно и моралистично заяви, че всеки знае какво се пее в нея и тя никак не подхожда на певица в такава крехка възраст.

[caption id="attachment_330237" align="alignright" width="300"]Х фактор: Саня и Заки на нож за песен! Х фактор: Саня и Заки на нож за песен![/caption]

Саня обаче засегнато отсече, че няма да коментира повече моралните задръжки на колегата си. Така темата дали в Х фактор трябва да присъстват на сцената 15 годишните отново се превърна в спор №1 сред съдиите.Невена Пейкова и нейната песен „Осъдени души” на естрадната легенда Лили Иванова, както и сценичното й присъствие буквално екзалтира публиката на макс. Съдиите се надпреварваха да я хвалят, а скептичната Саня й заяви, че в нейно лице вижда кандидат за призовото място, припомни Kluiki.bg.

Рокаджията Слави Славчев превърна сцената в боксов турнир с песен от филма „Роки”. Той още веднъж затвърди мнението на публика и жури, че е невероятното попадение в този сезон за Х фактор. Безспорният му талант взриви залата за дълго. С чадър и официален костюм уникалния Георги Бенчев показа един различен и все пак познат образ на Фред Астер. Рок звучененето на песента му не остави аудиторията безразлична.

Братята Пламен и Иво Добреви изпълниха хит на „Екстрем” и изтръгнаха признанието на журито на Х фактор, че са невероятни и перфектни. Отново за песента на Марян мнението беше противоречиво, докато „змея бе сразен” от изпълнението на Михаела. Тя показа, че еднакво добре се справя с Лейди Гага, така и с песента от уникалния филм „Коса”. В четвъртък очаквайте кой ще напусне завинаги сцената на Х фактор.