Ива Екимова сама призна, че е двулична и не показва публично какво представлява! Хората обаче я усетиха доста бързо!

Долната същност на звездата от "ВИП Брадър" Ива Екимова лъсна. Тази вечер русокосата чаровница сама се издаде в ефир, че през цялото време е играла театър и не е била това, което всъщност е. Опитвайки се да аргументира позицията си относно "Биг Брадър Ол Старс", Ива заяви, че трябва да си пълен глупак, ако след 10 години (толкова са от началото на шоуто) влезеш в Къщата без стратегия. Изявление, което на практика разкри, че тя през цялото време в Къщата е играла роля. Нещо, което личеше още тогава. Жалкото в този случай обаче е, че по време на "ВИП Брадър", а и след излизането си от Къщата, Екимова твърдеше, че е била себе си. Същото казваше непрестанно и приятелят й Петрозар. Оказва се, че и двамата са лъгали най-долно.

[caption id="attachment_330251" align="alignright" width="300" class=" "]Ива Екимова сама издаде, че е двулична и е имала стратегия в шоуто "ВИП Брадър" Ива Екимова сама издаде, че е двулична и е имала стратегия в шоуто "ВИП Брадър"[/caption]

Въпреки опитите на Ива Екимова да се покаже в добра светлина, тя изгуби много от това свое участие във "ВИП Брадър". Да, спечели добра сума пари, но уважението на повечето хора вече не го притежава. Ива се подмазваше по грозен начин на Евгени Минчев, защото в негово лице явно виждаше колега, който ще я издигне в кариерата. След като видя, че Минчев едва ли ще го стори, подмазването приключи и в момента двамата не са приятели извън Къщата.

Дори след като напусна шоуто, Ива Екимова показа голяма доза злоба. Kliuki.bg припомня, че в деня на финала на предаването вдовицата на Дими се държеше крайно обидно спрямо бъдещия шампион Влади Въргала в "На кафе". Тя изговори всякакви лоши думи за него, сякаш за да настрои зрителите против Влади, но по-скоро ги настрои още повече против себе си.