Атанас Месечков е бесен от нападките на Албена Вулева!

Жестоките думи на Албена Вулева за Атанас Месечков са засегнали много танцьора, разбра Kliuki.bg. Блондинката обяви в предаването на Гала, че Наско е абсолютен лицемер и много фалшив човек. Въпреки че двамата бяха близки в Къщата, Месечков някак се обърна след края на шоуто и започна да оплюва Албена по медиите. Това е вбесило пък Вулева, която си го върна в "На кафе". Атанас обаче не смята, че е направил нещо лошо.

"Тя ме изкара най-подлият от всички в Къщата, а не се видя тя каква е. Не остана човек, за когото да не каже нещо лошо. Нито съм бил фалшив, нито съм въртял интриги. Явно за Албена да си встрани от скандалите е нещо лошо. Бесен съм от отношението й!" - са думите на Месечков след изгледаното по Нова ТВ.

[caption id="attachment_330303" align="alignright" width="300" class=" "]Атанас Месечков е бесен на Албена Вулева Атанас Месечков е бесен на Албена Вулева[/caption]

Всичко започна от признанието на Наско, че е бил близък с Вулева и Захажаева като защитна мярка. Танцьорът не е искал да бъде нападнат за нещо (най-вероятно за евентуално влечение към мъже), поради което се е преструвал на приятел на двете скандални дами. Явно Месечков се е придържал в Къщата към добре познатата максима "Дръж враговете си по-близо от приятелите си!".

Албена Вулева обаче е останала крайно разочарована от Атанас, тъй като неговият номер в крайна сметка мина. Нито тя, нито Людмила го нападнаха за нещо и той си поживя спокойно два месеца. Това обаче му коства нещо повече в класирането на шоуто, тъй като в момента, в който излезе на елиминации с всички, той напусна Къщата, като преди това бе получил нула точки при номинациите, което говори за една безличност от негова страна.

Албена Вулева пък се превърна в хита на "ВИП Брадър 2014". Нейните точни оценки за останалите не се харесаха на повечето в Къщата, но русокосата журналистка е една от тези, които излязоха с дивиденти от своето участие.