Райна подхвана методите на бившия, за да се върне на първа линия в бранша

Райна устоя няколко години, но най-после атакува бившия...с песен!

Пилето на фолка, което може да побърка човек с претенции и скандали, още ближе рани след предателството на най-популярния си любим. Райна не само направи достатъчно известен Константин, но и твърде дълго търпя коментарите за връзката им – най-вече от неговата уста. Върхът на наглостта му обаче беше последното парче, което всички свързват с нея.

„Предишната” няма да влезе някой ден в колекцията му от Златни хитове, но жегна здраво егото й. Всичките почитатели на чалгата решиха, че е писана за нея, видя kliuki.bg

„С теб и без теб ми е през...” е само част от текста, посветен на бившата любима, която вгорчава дните му. Животът й бил горчив, затова вгорчавала и неговия и т.н.

Райна, която напоследък е станала професионален пътешественик в дамска компания, реагира без традиционното обръщение във Фейсбук. Дни след премиерата на „Предишна” изкара чисто ново парче – „Лицемери”.

Самодивата от Сандански доскоро се жалва, че от музикалната й компания я третират като заварено дете. Не давали гласност на проектите й, не й пускали песните. Изведнъж обаче, като по поръчка, последното й видео излезе тъкмо навреме.

Райна не спира да го промотира със съвсем ясно послание: rayna 2 Константин обича да го играе небрежен, но трудно преглъща вечните й обвинения в предателство и пороците му. Той предпочита да я наказва с безкрайни интервюта и снимки със семейството.

Райна не е от жените, които си лягат непогалени, но суеверно брани щастието си от хорски очи. И сега намеква, че до нея има някой, доста по различен от „лицемера” Константин с мръсните ръце...