Преслава не успява да си смени тоалета, ходи с една и съща рокля

Поп фолк дивата Преслава си кара с една и съща дрешка по участия. Добричлийката буквално се съсипва от работа. А пък горещи фенове по заведенията се питат дали не се е вмирисала. Защото почти няма ден, в който гласовитката да няма участие. И си кара през ден с една и съща червена рокличка. Преслава е една от най-вървежните певици на „Пайнер”, но пък откъм стайлинг хич я няма, пише HotArena.net. Нейни фенове вече са спретнали страница, на които ще събират волни пожертнвования , та да си купи брюнетката нова дрешка, майтапят се зевзеци в Интернет пространството.

[caption id="attachment_330399" align="alignright" width="300"]Преслава сее вманиачила в роклята си Преслава сее вманиачила в роклята си[/caption]

Преслава просто се е сраснала с тази къса червена рокля и не я сваля. Не се знае дали й е талисман или просто не обича да харчи излишни пари за тоалети, но фолк фурията не се разделя с нея, подмятат я и нейни колежки от гилдията.Дори клюкарстват, че при едно от участията й, минавайки през едно сепаре хората се спогледали, гнусливо набърчили носове. Въпреки тоалета си, който Преслава изключително рядко сменя, усмивката обаче не слиза от лицето на хубавицата. Гласовитата пайнерка е щастлива, че тефтера й пълен със заявки заради престоящия студентски празник, както коледните и новогодишните турнета. Това разбира се ще напълни банковите й сметки, което няма как да не я радва.

А и още нещо, раздялата с гаджето й Георги Станоев-Малката Бирма добре е повлияло на чаровната изпълнителка. То си личи отдалече по щастливото й лице. Двамата с богаташа имаха изключително бурна връзка, при която те ту се събираха, те се разделяха, а и така не успяха да стигнат до олтара. Безкрайните забежки на Бирмата, както и кибритлията му нрав, пък и бясната му ревност никак не се отрази добре на Преслава. Имаше месеци, в които роднини и близки приятелки истински се тревожеха за нея, тъй като тя загуби доста от теглото си.

Притеснени фенове също се кахаряха, че Преслава е болна от анорексия. Но непрекъснатите й участия по заведенията, както и раздялата с бизнесмена добре й се отразяват. Защото въпреки че не сменя често тоалетите й тя полека-лека връща привлекателните си женски извивки, радват се феновете й.