Катето Евро не иска да си спомня за родния си брат Петър Евро!

Катето Евро безспорно е една от любимките на България. Със своята непринуденост, широка усмивка и непресторена ведрост, актрисата буди симпатиите и на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, а и на самите зрители. Тя не крие щастието си от живота и от факта, че съвсем скоро ще стане баба за първи път. И говори с цялата си любов за сина си Сашо Кадиев, бременната си снаха и покойния съпруг, който е бил всичко за нея.

В живота на Катето Евро обаче има тъмна сянка и човек, за когото тя не иска да си спомня - родният й брат Петър Евро. За разлика от актрисата, която цял живот е гордост за родината и близките си, то брат й не може да се похвали с подобно нещо. Нещо повече - той е осъждан и едва наскоро е освободен от затвора, където лежа за злоупотреба с деца. Да, шокиращото е, че Петър Евро си пада по малки момченца, а в дома му са били открити и наркотични вещества.

[caption id="attachment_330483" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро не може да преживее болката заради престъпния си брат[/caption]

Арестът на Петър Евро е през 2004-та година, когато полицията нахлува в дома му и вижда какви ги върши с момче на по-малко от 14 години. А съседи разкриват на униформените, че братът на Катето Евро вечер през вечер мъкнел малки момченца, които прибирал от подлеза на НДК, спирките около гарата и дори от улиците.

"Катето Евро отлично е запозната с цялото срамно и отвратително минало на родния си брат и не иска да си сеща за него. Когато го арестуваха и всичките му мръсотии излязоха наяве, тя едва не умря от срам и мъка. Много плака тогава, а семейството й беше единственото, в което намери опора", разкриват близки на чаровната актриса Катерина Евро.

Катето Евро понасяла твърде тежко и жестоките подмятания на някои зложелатели, които обвиняват нея в наклонностите на брат й. "Сама е признавала, че когато брат й е бил малък, го е обличала като момиченце, връзвала му е панделки и си е играела с него като с кукла. Нищо чудно самата тя да го е направила такъв, какъвто е", шашакут злите езици, но истината е, че Катето Евро е смазана от подобни упреци и обвинения.

Днес, когато Петър Евро вече е на свобода, Катето Евро внимава да се среща с него само в краен случай, тъй като е в състояние да прости всичко, но не й това.