Кристина Дончева е била нарочно изхвърлена от шоуто X Factor!

До сензационно разкритие се добра Kliuki.bg. Оказва се, че Кристина Дончева е била нарочно елиминирана от X Factor и решението не е на някой от самото шоу, а на съпругата на продуцента - Кремена Халваджиян. Само броени часове преди елиминациите в четвъртък Кристина и Кремена са се скарали жестоко. Причината не е добре известна, но се предполага, че девойката е искала да има повече свобода за импровизация, докато от предаването са й налагали своите правила и виждания във всяко нейно участие.

"Кристина е артист от класа. Може да е малка, но винаги се старае да импровизира. От X Factor се опитваха да я сложат в някаква рамка. Криси не е такъв човек. Откакто се качи на сцената, тя импровизира и истински се раздава." - разказва близък до момичето.

[caption id="attachment_330487" align="alignright" width="300" class=" "]Кристина Дончева бе елиминирана скандално от X Factor Кристина Дончева бе елиминирана скандално от X Factor[/caption]

Кремена Халваджиян обаче е казала на Кристина Дончева да си затваря устата и да изпълнява каквото й се казва. Когато сензационно момичето й отговорило, избухнал див скандал. Тогава жената на Магърдич се зарекла да отмъсти за фриволното поведение на талантливото момиче и резултатът беше налице. Преди скандала Кристина даже не е била сред последните трима по зрителски вот.

Нелепото отпадане на Кристина Дончева се дискутира подробно през последните дни. Както писахме, музикалният продуцент Дони е бесен от отстраняването на бургаската девойка и е поискал обяснение от Маги Халваджиян. Разбира се, той даже и не предполагал, че зад всичко стои Кремена и все още вярвал в честността на шоуто. След като говорил с началника си обаче, Дони останал разочарован, защото не само не получил адекватно обяснение, а се сдобил с отправена заплаха за уволнение.

Кристина Дончева се раздели с X Factor след уж най-нисък зрителски вот. Предполага се обаче, че Кремена Халваджиян е заповядала на Велизар Соколов - Заки да гласува против нея, за да може нагласеният й вот да влезе в сила. Очаква се скандалът около елиминирането на може би най-големия талант в тазгодишното шоу да продължи, тъй като хората показват в социалната мрежа, че обожават 15-годишното момиче.

Виж тук Фейсбук страницата в подкрепа на Кристина Дончева!