Тодор Славков прецака, без да подозира, коварния замисъл на сценаристите да демонизират Емо Каменов

Тодор Славков съвсем му изтърва края в Къщата – размахва си „копието любовно” за потрес на съквартиранти и съквартирантки.

Малък Тошко разконцентрира вниманието от елиминациите и опитите на сценаристите да превърнат Емил Каменов в зъл герой, видя kliuki.bg. Въпреки че третата „Къртица” от предаването на Иван и Андрей сериозно прекалява с цинизмите и просташките шегички, едва ли заслужва чак да бъде демонизиран.

До преди няколко дена Емил Каменов беше всеобщ любимец, а днес от предаването може да се чуе само как ругае и как тормози съквартирантките си. В снощните елиминации дори умишлено пренебрегнаха факта, че побесня заради алкохолните изцепки на Тодор Славков, за да го изкарат непоправим агресор.

Истината обаче не може да се скрие, особено, когато в Къщата има сериозно количество „огнена вода”. Дали от скука или от стрес - Тодор Славков се налива от зори до здрач, а последствията са направо страшни!

Катето Евро реве истерично, че иска да си ходи. Боби посрещна като благословия факта, че напуска втори, а останалите се чудат къде да се дянат. Ники Кънчев дълго време се прави на ударен, но вторият отпаднал от голямата игра издаде какво е истинското положение в Къщата.

[caption id="attachment_330572" align="aligncenter" width="300"]Катето побесня на Тодор Славков Беше въпрос на време "Албанската метла" да се появи в Къщата, но този път няма повод за критики![/caption]

Тодор Славков тотално се удавил в алкохола. Освен тоталните пиянски лафове, си смъквал гащите на поразия. Толкова неприятно било, че как мъжете се смущавали. Сам Боби Захариев призна: „Виждам неговия по-често от моя! Хелоууууууу!”

[caption id="attachment_330571" align="aligncenter" width="300"]Тодор Славков бил забавен - друг път Малък Тошко бил шут, но интелигентен. А да сте го виждали скоро със смъкнати гащи?![/caption]

В същото време Емил Каменов деликатно – по негов маниер, пробва да укроти страстите. От една страна се опитва да успокои Катето Евро. Дори нареди: „Кака, ти без мене никъде няма да ходиш!”. От друга – пробва да изолира от дамската компания изпадналия в делириум Тодор Славков.