Ани Цолова и съпругът й Васил вече официално заживяха в луксозната си къща в Драгалевци!

Водещата Ани Цолова и съпругът й Васил имат основателен повод да почерпят и то стабилно. Защото отскоро те официално заживяха в новия си дом в най-баровския квартал на София и един от най-скъпите в цялата страна - Драгалевци, научи Kliuki.bg. А къщата или по-скоро палатът им глътна "скромната" сумичка от 400 000 лева. Да им е честито!

Пита се обаче как Ани Цолова успя да си позволи подобен лукс, при положени, че мъжът й, който е оператор, е безработен от доста месеци и привидно семейството разчита единствено на нейната заплата от Нова телевизия. Която бе обявена за 7 000 лева. "Това е невъзможно. Със заплата от 7 бона човек не купува къща за 400 000. Още повече, ако половинката му не получава нищо към момента", коментират злите езици из светските среди на столицата и в частност колеги на самата Ани Цолова, пише Пик.

[caption id="attachment_330657" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова се прибира у дома пълна с покупки[/caption]

Оказа се, че Ани Цолова и Васил, които купиха и ремонтираха новата си къща още в началото на пролетта, са я взели от семейство възрастни хора, не разполагащи с достатъчно средства за да поддържат вилата си /това е представлявала къщата преди/. Ани Цолова към момента се шири в място със застроена площ около 180 квадратни метра и с дворно място над половин декар. Днес дворът е идеално подновен, пълен с цветя и застлан с райграс. А голямата къща е обградена с висока ограда.

"За колкото и занижена цена да са купили имота си, от години не сме чували за продажба под 1200 евро на квардатен метър в подобен квартал като Драгалевци. Дори и в най-голямата криза, просто няма как да стане. Цената е висока, защото се брои не само къщата, а и дворното място, което влиза в имота", обясняват брокери по недвижими имоти.

[caption id="attachment_330658" align="aligncenter" width="300"]Чисто новият дом на Ани Цолова и Васил Чисто новият дом на Ани Цолова и Васил[/caption] [caption id="attachment_330659" align="aligncenter" width="300"]Баровци в баровския квартал Драгалевци Баровци в баровския квартал Драгалевци[/caption] [caption id="attachment_330660" align="aligncenter" width="300"]Съпругът на Ани Цолова работи по двора Съпругът на Ани Цолова работи по двора[/caption]

Припомняме, че цяло лято къщата на Ани Цолова и мъжът й бе пълна с работници - около 30 на брой, които се изгърбиха от работа и буквално промениха всичко в сградата и около нея. От канализацията, окабеляването, покрива, изолацията, дограмата, до скъпото и луксозно обзавеждане на къщата, което само по себе си е глътнало хиляди левове.

[caption id="attachment_330661" align="aligncenter" width="300"]Къщата на Ани Цолова преди ремонта напролет Къщата на Ани Цолова преди ремонта напролет[/caption]

В този ред на мисли, Ани Цолова наистина трябва да спретне здрава почерпка на колегите си, а и на шефовете, благодарение на чиято внушителна заплата успя да заживее в приказка.