Любо Нейков е в епицентъра от разкрития за подкупи и скандали

Комикът Любо Нейков и колегата му Евтим Милошев са в патова ситуация от невероятни разкрития. Съмнителни далавери и нагласени победители са на път да съсипят предаването им за оцеляване при екстремални условия „Сървайвър”. Актьорът и продуцент на реалите по Би Ти Ви е ужасен от перспективата, че от догодина предаването най-вероятно повече няма да се излъчва заради срамния скандал, който блесна на показ.

Припомняме, че новия сезон на приключенското реалите се снима в Камбоджа. Още със старта на предаването комика Любо Нейков заяви нееднократно, че парите не са двигатели и не могат да застанат между него и партьора му Евтим Милошев, разбра Kluiki.bg. Че двамата не били алчни хора и парите не могат да ги разделят. Но каквото и да си говорим, става въпрос за пари, гласи поговорка.

[caption id="attachment_330696" align="alignright" width="300"]Любо Нейков замесен в скандал за пари Любо Нейков замесен в скандал за пари[/caption]

Случаят с поредното издание на шоуто за оцеляване пак намирисва за пари. Според един от участниците Антон Агонцев всичко предварително е нагласено за това, кой ще е победителя. Има договорки между участниците за разпределение на наградата, за купуване на гласове и още куп подмолни сделки. И най-важното, че те съществуват и в миналите издания на „Сървайвър”, пише Пик.

Участникът Антон Агонцев хвърли бомбата за тези твърдения, а преди това беше набеден, че е купувал гласове. Темата за купуване на гласове, както и за създаване на коалиции и този сезон беше особено модна и въздействаща. Припомняме, че в центъра на скандалите в приключенското реалите беше семейство Агонцеви. Те правиха почти непрекъснати опити да спечелят играта. Но съпругата Диана изхвърча още в първите лайкове на предаването.

Мъжът й Антон Агонцев се изживяваше като политик в ромски гета, който обикаля предизборно, подкокоросва, дава подкупи и обещава постове и служби. Ако скандалът се разрасне и зрителите се уверят, че това не е игра за оцеляване, а задкулисни далавери, рейтингът на „Сървайвър”заплашва катастрофално още да падне.