Певицата Пламена Петрова се чувства много зле заради номинацията на Петя Буюклиева!

Естрадната звезда Петя Буюклиева накара далеч по-младата си колежка Пламена Петрова да се замисли сериозно относно поведението си в Къщата. Петя номинира певицата на "Пайнер", използвайки много точен аргумент, свързан с реакциите на Пламена от обидите на Емил Каменов.

"Не вярвам баба ти, майка ти или някой от близките ти да са доволни, чувайки как те нарича той и какви думи използва за теб. За мен ти не трябваше да търпиш, поведението ти е наистина недопустимо. Иначе много те харесвам." - бяха думите на Петя Буюклиева, номинирайки Пламена за изгонване.

[caption id="attachment_330713" align="alignright" width="300" class=" "]Пламена осъзна, че лековатото й поведение в Къщата е грешка, но дали вече не е късно?! Пламена осъзна, че лековатото й поведение в Къщата е грешка, но дали вече не е късно?![/caption]

Самата звезда на "Мюзик Айдъл" отговори, че възприема думите на Емо като шега, но реално погледнато охранителят от Монтана премина границата и Пламена беше длъжна да реагира. Минути по-късно тя е осъзнала грешката си и в момента е съсипана, като най-много я е заболяло, че семейството й е видяло всичко това, узна Kliuki.bg. Явно русокосата хубавица трябваше да чуе жестоката истина в лицето от друг човек, за да я осъзнае.

Емил Каменов се държи по подобен начин с всички жени, особено с по-младите. Изненадващо обаче те не му отвръщат, заради което се наложи възрастната Петя Буюклиева да се намесва. Певицата не разбира как може някоя дама да търпи да я наричат с епитети, които откровено я изкарват лека жена. Петя обаче е от едно друго поколение, когато жените наистина бяха жени.

Що се отнася до Емо, той явно се опитва да бъде центърът на компанията, но не се получава, тъй като Тодор Славков е човекът, който забавлява всички в Къщата. Двамата ще премерят сили на елиминациите следващата седмица, където компания ще им правят още Петя Буюклиева, Пламена Петрова и Калина Паскалева.