Китаеца заряза флиртовете с популярни мъже, за да докаже категоричната си мъжественост

Китаеца загуби с повторното си появяване в Къщата имиджа си на добро момче.

Бившият отчаян съпруг на Азис май няма друг талант в живота, освен да се забърква в афери с по-заможни и популярни персони. След като сподели колко добре може да играе в продължение на четири години, реши да доказва мъжественост на гърба на Калина Паскалева.

Евгени Минчев публично го обвини, че лъже за пореден път аудиторията на Биг Брадър. Както никога Венета Райкова застана на негова страна, видя kliuki.bg. Боби Захариев, който до последно му симпатизираше, се показа отвратен от манипулациите му.

От цялата история се пренаредиха тънките сметки в играта. Китаеца беше на трето място при първата си поява в Къщата, но отвън вече не го виждат дори като финалист – никой не му вярва и им е страшно скучен за гледане.

[caption id="attachment_330719" align="aligncenter" width="300"]Китаеца се оплете в лъжи Китаеца крои да пробута стария изпитан номер с популярното гадже, но никой не му вярва[/caption]

Като потвърждение на думите им, Китаеца стоя, стоя и се забърка в любовна афера. Много жененият фитнес-инструктор защити мъжествеността си като обрече съквартирантите си на глад. След като опази скъпоценната си брада обаче, реши, че му е нужна и „романтична линия” в Къщата и погна най-горещата участница в Big Brother All stars.

[caption id="attachment_330718" align="aligncenter" width="300"]Калина Паскалева показа пътя на китаеца Калина Паскалева не е вчерашн - нищо че някой смята изкусителката просто за богата кифла[/caption]

Калина Паскалева не е просто много тунингована мадама със скандален имидж, а и произхожда от заможно семейство. Май това я направи идеална за неговата цел, но бившият на Азис не си направи добре сметката.

Бившата изкусителка не е вчерашна и не смята да влачи който и да било до финала. Не влязла с цел да става обект на щения и нищо не може да промени мнението й. Първо номинира Боби, който вече е вън от Къщата. Сега номинира него публично с мотива, че не търси афери в Къщата.

Китаеца изигра умно следващия си ход. Призна, че отношението му е минало границата и се оттегли от битката за сърцето й. Навън обаче го очаква огорчена за пореден път съпруга и...хора, на които им е писнало да слушат измислиците му.