Пламен и Иво взимат решението съвсем сами след грандиозния скандал, който разтресе шоуто Х Фактор!

Любимците на тийнейджърите - братята Пламен и Иво ще напуснат Х Фактор днес и то по собствено желание. Момчетата си тръгват от шоуто преди вечерта на елиминациите, която може и да не се състои. А причината за нечувания прецедент е грандиозният скандал, разтресъл формата. Това разкриха източници, близки до братята.

Първо припомняме, че днес вестник "Всеки ден" разтърси страната със скандалната новина, че менторът на Пламен и Иво - Заки е направил всичко възможно, за да уреди братята като финалисти в шоуто. А причината за това е по-невероятна и от самата уредена победа - Заки бил влюбен в по-големия от братята Пламен. Това съобщи вестник "Всеки ден", позоваващ се на достоверни свои информатори, близки до предаването.

[caption id="attachment_330767" align="alignright" width="300"]Х Фактор Чувствата на Заки към Пламен предизвикаха огромен скандал в Х Фактор[/caption]

За никого не е тайна ориентацията на Заки и това, че има влечение към собствения си пол. Шокиращото обаче е, че се е насочил точно към Пламен, който е пълнолетен, но твърде по-млад от него. Момчето дори би могло да мине за син на Заки, камо ли да се говори за любовни отношения между двамата. Този, който полудял след новината обаче, не е Пламен, а по-малкият му брат Иво.

Източниците разкриха пред вестник "Всеки ден", че щом Заки разбрал, че Пламен е свободен и в момента си няма приятелка, започнал дори да показва чувствата си към него като го канел на кафе и купони из нощните заведения на столицата. Менторът подозирал, че Пламен няма да отвърне на чувствата му, защото си пада по момичета, но влечението му се оказало по-силно и го заслепило.

След като скандалът вече гръмна и стана обществено достояние, малкият брат на Пламен - Иво се вбесил дотам, че отсякъл: "Край! Тръгваме си. Няма да позволя на никого да ни клевети и да твърди, че участието ни в Х Фактор е нагласено, а някой ни пробутва победата", разказват запознати.

Към момента Пламен не искал да се откажат от всичко, което са постигнали двамата досега и гледал на скандала с чувствата на Заки по-скоро на шега. Иво обаче не давал и да се издума. Момчето било повече от бясно и заявило, че няма да стъпи на сцената на Х Фактор тази вечер. Остават броени часове до началото на поредния епизод на предаването и само тогава ще стане ясно окончателното решение на братята.

Дали Пламен и Иво ще изпълнят заканата си, или в крайна сметка ще отстъпят в името на музиката, предстои да видим много скоро.