Кристина Дончева се превърна в национално богатство! Тя стана истинска музикална звезда на Бургас, а и на цялата страна!

Невероятно! Току-що навършилата едва 15 години Кристина Дончева получи едно от най-ценните си признания в живота. Тя бе отличена от кмета на Бургас като гражданин на града с особен принос за музиката. Заедно с нея признание получи и друг участник в тазгодишния X Factor - Вениамин Димитров, който отпадна в Къщта на съдиите.

[caption id="attachment_330830" align="alignright" width="300" class=" "]Невероятно признание трогна Кристина Дончева Невероятно признание трогна Кристина Дончева[/caption]

Признанието трогна детето-чудо на музикалното шоу. Криси не е очаквала да се срещне с кмета на така ранна възраст, но това само показва, че в Бургас тя вече е една от най-големите звезди. Още със самата си поява в родния град миналата седмица, Кристина Дончева предизвика фурор. Тя бе посрещната от семейството си и приятелите, а на другия ден веднага местните медии се надпреварваха да интервюират девойката. Съучениците й пък й направиха страхотна изненада в училище по случай нейния 15-ти рожден ден.

[caption id="attachment_330831" align="alignleft" width="221" class=" "]Вениамин и Кристина с кмета на Бургас Вениамин и Кристина с кмета на Бургас[/caption]

Елиминирането на Кристина Дончева от музикалния формат X Factor се превърна в най-сензационното и скандално отпадане на участник от шоуто. Мнозина не вярват на продуцентите и са убедени, че момичето е било нарочно изхвърлено от шоуто. Въпреки края на приказката за Криси обаче, нейната слава продължава. Признанието от кмета на Бургас го потвърждава.

"Надявам се оттук нататък да продължа с пеенето и да правя нови песни." - бяха едни от първите думи на Кристина Дончева след завръщането й в родния град.

Kliuki.bg още в началото определи това момиче като детето-чудо на X Factor, тъй като Кристина се яви на 14 години в предаването, въпреки че минималният праг е 16. Това показва една смелост от нея, която бе забелязана от всички. Дори журито в шоуто не успя да скрие възхищението си от Дончева, въпреки че друг е определен за победител.

Кристина Дончева е единственият отпаднал от X Factor участник, който попадна в новинарската емисия на Нова ТВ, което също затвърждава впечатлението, че у това момиче има нещо специално.