Миро бе изоставен от своята любима заради "Гласът на България"

Краят между Миро и Светлана Чепразова вече е факт. Слави Трифонов успя да раздели двойката, след като месеци наред заплашваше певеца с уволнение. Дълго време беснееше, тъй като бесарабската българка беше част от "Гласът на България", а нейн треньор беше именно Миро. В крайна сметка обаче Каризмата се подчини на своя началник, за да може да си осигури място в музикалното шоу и за догодина.

[caption id="attachment_330845" align="alignright" width="300" class=" "]Миро страда от любов Миро страда от любов[/caption]

Светлана обаче е останала крайно разочарована и обидена от снощното решение на Миро да я елиминира от шоуто. Явно певецът вече не е можел да издържа на натиска от Слави. Той обаче не е очаквал, че това ще му коства и любовта на Светлана. Хубавицата му е била шута само минути след края на предаването.

[caption id="attachment_330846" align="alignleft" width="200" class=" "]Красивата Светлана Чепразова Красивата Светлана Чепразова[/caption]

Това силно е наранило Миро, който след няколко авантюри с мъже, най-после бе открил щастието и с жена. Истината обаче е, че Миро можеше да елиминира Светлана Чепразова далеч по-рано, но заради личните си симпатии не го стори. Затова красавицата не би трябвало да се чувства обидена, а по-скоро благодарна, че й бе даден шанс да се прочуе на българска зема.

Едва ли Миро ще види скоро своята изгора, тъй като тя не живее в България и по всяка вероятност вече я е напуснала. Светлана дойде специално за "Гласът на България" и се представи достойно. Тя беше една от тези, които изпълняваха най-много български песни. По ирония на съдбата обаче, именно след изпълнение на великата "Една българска роза", Миро реши, че трябва да си пази мястото в шоуто. Жалкото е, че го направи не много красиво, понеже елиминира играч, изпял песента на 20-ти век, за сметка на момиче от ромски произход, изпълнило циганска балада.

Слави Трифонов все пак се отблагодари на Миро за това, че елиминира Светлана Чепразова, осигурявайки гостуване на хубавицата в "Шоуто на Слави".