Катето Евро и Тодор Славков са имали връзка много преди да влязат в Къщата!

Скандално разкритие за Катето Евро и Тодор Славков взриви зрителите на Нова телевизия. Оказа се, че двамата са имали връзка много преди да влязат в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Това разказаха очевидци на аферата им и близки до актрисата Катерина Евро.

Припомняме, че само преди няколко дни, пияният Тодор Славков едва се държеше на краката си, когато обаче започна да опипва Катето Евро по време на мисията с числата, а малко по-късно си свали гащите и развя жезъла си пред очите й поне тридесетина пъти. Тогава Катето Евро скастри Малък Тошко с думите, че е възрастна жена и не може да си позволява такива неща пред нея. Явно обаче и тя самата си е позволила много повече, а мечът на Тодор Славков не веднъж е бил в ръцете й.

[caption id="attachment_330873" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро и Тодор Славков имали тайна връзка[/caption]

"Катето Евро и Тодор Славков се познават отдавна и тя е много близка с фамилията му. За никого не е тайна, че Тодор Славков си падаше по Катето Евро още преди години, но тогава тя беше любовница на баща му Иван Славков. Двамата се срещаха в продължение на близо година, докато връзката на Катето Евро и Тодор Славков започна доста пъ-късно и бе значително по-кратка. В известен смисъл изобщо не може да се говори за връзка, а по-скоро за забавление и за двамата", разкриват източници близки до актрисата Катето Евро, която скоро се кани да става баба.

Тъкмо заради факта, че синът й Сашо Кадиев скоро ще я дари с първото й внуче, Катето Евро станала по-сериозна и въздържана, като внимавала много да не се забърква в излишни скандали и да петни името си преди семейството на сина си. Затова и Катето Евро не е споменала на никого в Къщата за отношенията си с Тодор Славков, още повече, че по онова време, докато консумирали тръпката си, и двамата били семейни хора.

"Катето Евро се промени много. Като по-млада тя беше страшна фурия и не един мъж е минал през леглото й. Днес обаче явно годините и опитът си казват думата и Катето е осъзнала истинските и важни неща в живота. Тя вече не иска да е фатална жена с любовници, а добра и усмихната баба. Всичкото й внимание вече е насочено към сина й и бъдещото внуче", коментират близки до Катето Евро.