Гала е бясна на Кали. Водещата на "На кафе" е силно наранена от това, което чу по свой адрес!

Конфликтът се задълбочава все повече. След като Kliuki.bg ви информира, че Гала е възмутена от меркантилността на Кали, блондинката отново е нападнала певицата словесно, разкри наш източник. Пред хора, считащи ги за близки, Гала е споделила, че е много обидена на Кали заради репликата в края на гостуването й в "На кафе". Тогава Кали заяви, че е много приятно изненадана от интервюто, което се е получило, понеже Гала вече не била същата, защото е изгубила част от сърцето си. "Това вече не е онази Гала, която познавах." бяха думите, които са обидили жестоко водещата.

[caption id="attachment_331000" align="alignright" width="300" class=" "]Гала наранена от думите на Кали Гала наранена от думите на Кали[/caption]

"Не знам Кали какво имаше предвид, но думите й са непростими. Как може точно на мен да ми намеква, че съм лош човек. Всеки, който гостува в студиото, ми е казвал, че съм много позитивна и се държа прекрасно със събеседника. Изведнъж Кали ми изстреля това, няма да й го простя." - беснеела обидената Гала.

Русокосата тв водеща сега е наранена, но думите на Кали не са лишени от логика. С годините Гала се превърна в жена, която се опитва да проповядва морал в ефир и да съди постъпките на другите. Това прави неприятно впечатление и е причината блондинката да не е харесвана от мнозина. Въпреки че наглед е любезна и мила, Гала е способна да злепостави всеки гост и може би това имаше предвид Кали.

Доказателство за това е и мнението на Гала за последния й гост Пламена Петрова. Слуховете твърдят, че водещата на "На кафе" считала певицата за човека с най-нисък интелект в "Биг Брадър Ол Старс". Гала сякаш се е вживяла в ролята на съдник на другите, но без първо да поглежда себе си, което е грешка.