Маги Халваджиян опита да заблуди зрителите с неговата истина, но никой не повярва!

Тази вечер Магърдич Халваджиян проговори от устата на Мария Игнатова и след това на Велизар Соколов - Заки. Продуцентът на X Factor явно е бесен от упреците срещу него за отпадането на определени участници от шоуто, особено през последните 2 седмици. Водещата Игнатова поднесе това, което Маги Халваджиян й беше написал, а именно, че вотът в смс-ите се различава от този във Фейсбук, което е и причината за отпадането на таланти. Заки го потвърди, но едва ли някой се хвана на нелепите оправдания на шоуто.

[caption id="attachment_331003" align="alignright" width="300" class=" "]Маги Халваджиян опита да се оправдае Маги Халваджиян опита да се оправдае[/caption]

Истината е друга и тя е известна на повечето хора. Симпатиите във Фейсбук отговарят в общи линии на гласуването, защото мнозина от протестиращите в социалната мрежа пишат, че гласуват усилено, но техните любимци отпадат. Изглежда съмнително всичко в това шоу, считат доста зрители.

Най-големият бунт срещу Маги Халваджиян се разрази след сензационното елиминиране на Кристина Дончева. Тогава не само Kliuki.bg отбеляза превърналото се в направо скандално отпадане на детето-чудо, но и много колеги. На всичкото отгоре още на следващата седмица с шоуто се прости и групата Sweet 16, което ескалира скандала. Стигна се дотам, че тази вечер продуцентът Халваджиян да отговаря в ефир на бесните зрители. Разбира се, не лично, а чрез водещата и журито.

Оправданията на Маги обаче не минаха. Отдалеч се вижда, че журито е дирижирано и предварително взима своите решения. Даже и намерението да хвалят някого или да го критикуват изглежда доста заучено.  Това е и сред причините музикалният продуцент Дони да вдигне скандал на Маги Халваджиян. Той не вярва в правилността на решенията на журито. Защото колкото и Заки да обяснява как са си заминали талантливи участници заради негласуването, толкова е и истина, че журито може да спаси всеки един, ако пожелае.