Иван Христов и Ирина Тенчева се разделят след три годишна връзка!

Когато продуцентът Иван Христов се раздели със съпругата си Вихра Петрова, омагьосан от колежката й Ирина Тенчева, много хора смятаха, че това е просто забежка, която ще трае колкото мартенския сняг. И сгрешиха, защото Иван Христов и Ирина Тенчева създадоха свой дом, в който мирно и щастливо живяха цели три години.

Може би затова днес пък на много хора е трудно да повярват в раздялата им, която е факт. Иван и Ирина слагат край на отношенията си и това е споделил самият продуцент пред свои близки приятели. Причината е повече от прозаична - свършват парите, свършва любовта.

[caption id="attachment_331039" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов се разделя с Ирина Тенчева след 3 години съжителство и импровизиран брак[/caption]

Оказа се, че от доста време насам Ирина Тенчева не спирала да натяква на половинката си и да го обвинява, че затъва все по-дълбоко в продуцентската си кариера, а парите не стигат, пише Хотарена.нет. Преди време, когато Иван Христов печелеше чували с пари от ТВ7, Ирина Тенчева нямаше нищо против да ги харчи с пълни шепи. Сега обаче, когато Иван търпи проблем след проблем и има огромни финансови затруднения, разбирането на Ирина бързо приключило.

"Ирина не вижда упадъка на собствената си кариера, а обвинява за всичко Иван. От многото проблеми той отново залитна по чашката, макар да не се впуска вече в онези стари и безконечни запои. Но Ирина не разбира и това, постоянно му натяква и натяква, а това уморява човек", разкриват приятелите на Иван Христов. И споделят една наистина невероятна новина - почувствал се сам и изоставен, продуцентът отново погледнал към майката на дъщеря си Ава, бившата му съпруга Вихра Петрова.

[caption id="attachment_331040" align="aligncenter" width="300"]Думите на Вихра от снощи - истински и многозначителни Думите на Вихра от снощи - истински и многозначителни[/caption]

Иван Христов все по-често търсил контакт с Вихра Петрова и прекарвал много време с нея и щерка им, а очите му излъчвали радост, каквато отдавна приятелите му не били виждали, когато е с Ирина Тенчева.

[caption id="attachment_331041" align="aligncenter" width="300"]Дали наистина семейството им ще се събере отново?! Дали наистина семейството им ще се събере отново?![/caption]

Доказателство за това, че Иван обмисля да се върне при Вихра Петрова е и снимката, която самата тя публикува на личната си страница във Фейсбук. Тя е с цитат от приказката Питър Пан и сами може да се уверите, че отлично представя историята между нея и Иван Христов.

Не е тайна обаче, че Вихра Петрова така и не се омъжи повторно след Иван, а чувствата й към него винаги са били живи. Затова не е изключено тя да му прости и като всяка силно обичаща жена, отново да му подаде ръка и да отвори дома си за него.