Заки е бесен и го показа на шефа си Маги Халваджиян!

Маги Халваджиян получи шокираща заплаха. Тя дойде от Велизар Соколов - Заки, който обяви, че ще напусне, ако Мирян Костадинов спечели шоуто. Звездата от "Авеню" се превърна във враг номер едно на севлиевския младеж, след като снощи му бе намекнато именно от момчето, че не разбира особено ситуацията в X Factor, припомня Kliuki.bg.

"Ако този некадърник спечели, пиши ме извън шоуто. Не стига, че не може да пее, а си позволява и да ме репликира. Искам го вън още в четвъртък!" - беснеел Заки пред своя началник.

[caption id="attachment_331080" align="alignright" width="300" class=" "]Влизар Соколов - Заки иска Мирян извън X Factor, заплашва даже с оставка Влизар Соколов - Заки иска Мирян извън X Factor, заплашва даже с оставка[/caption]

Целият конфликт дойде от стремежа на Мирян да се направи на герой в очите на Мария Илиева. Младежът защити ментора си с тезата, че хитът на "Крембърис" е бил подходящ за него и изборът на песен е бил напълно добър. Твърдение, което самият Заки оспори.

Скандалът продължи и извън ефира. Велизар Соколов още тогава поискал "главата" на Мирян, но засега не е ясно дали Маги Халваджиян ще се съгласи с него. Факт е, че Костадинов се превърна в една от наистина най-противоречивите фигури на X Factor 2014. Първо той бе върнат за живите концерти, а след това раздели зрителите на две. Едната част, съставена предимно от девойки, обожава Мирян. Другата обаче го счита за некадърник, чиято съдба правилно е на уличен музикант.

Парадоксът е, че първоначално именно Мария Илиева стана причина за негодуванието на много хора, елиминирайки Мирян в Къщата на съдиите. След като го върна обаче, изпълнителката на "Видимо доволни" пък се превърна в жертва на зрителите, които не хресват Мирян.

Заки никога не е демонстрирал неприязън към 21-годишния певец от Севлиево, но вече го ненавижда. Велизар е известен със своята злопаметност, която не подмина и Мирян.