Калина Паскалева избухна в неудържим плач след като чу със собствените си уши цялата истина за Ники Китаеца!

Същински ад настъпва в Къщата на Биг Брадър Ол Старс тази вечер, а зрителите ще видят нечувани и невиждани до момента сцени. Лъжа, предателство, ексцесии, наранени чувства, разбити сърца и шокиращи истини - всичко това ще бъде излъчено от ефира на Нова телевизия, а една огромна измама ще излезе наяве - тази на Ники Китаеца.

Бившият любим на Азис - Ники Китаеца ще бъде изненадващо изправен пред детектора на лъжата директно в изповедалнята, където Биг Брадър лично ще му зададе всички въпроси, вълнуващи съквартирантите и зрителската аудитория до момента. А именно - бракът му с Азис, отношенията с Евгени Минчев, чувствата му към мъже, прословутия пиар, с който се оправдава досега и не на последно място чувствата му към Калина Паскалева.

[caption id="attachment_331120" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Калина Паскалева не може да повярва, че Ники Китаеца е постъпил толкова долно[/caption]

В един момент истината се стоварва с огромен трясък върху всички, в това число и съпругата на Ники Китаеца - Виолета, която ще научи, че половинката й е слагала рога без всякакво угризение.

Най-зле от всички обаче ще се почувства Калина Паскалева, която въпреки силния си характер, няма да издържи и ще избухне в неудържим плач. Калина най-после ще узнае, че любовта на Ники Китаеца към нея, не е нищо повече от поредният евтин опит за реклама и изчистване на имиджа.

Тя ще види с очите си също така и думите, които Ники Китаеца отправи за нея в разговора си с Емо Каменов. "Тая парцалеса не преставлява нищо. Такава като нея само да я хванеш за косата, да я скъсаш в кревата, а после да я изриташ като мръсно животно. Подобно същество да не ти е в къщата, брат", говори по неин адрес Ники Китаеца, а Калина първоначално гледа с широко отворени очи. След което избухва в нечуван до момента истеричен скандал.

"Такива като теб не са хора. Не искам да те виждам никога повече през живота си", разплака се хубавата Калина Паскалева, а в Къщата настъпи гробна тишина за пореден път. Картите вече са на масата, а единственият, който никога вече няма да може да получи уважението и доверието на хората, е Ники Китаеца. Но, предстои да видим всичко сами в следващия епизод съвсем скоро.