Водещата Наталия Симеонова години наред търпеше наднорменото си тегло!

Водещата Наталия Симеонова и бивша половинка на Денис Ризов се депресира от официалния развод със съпруга си и неговата предстояща сватба със знойна блондинка и направи най-подходящото, за да излекува душата си - погрижи се за себе си. Феята на любовта реши да си направи подарък чисто нова визия като за целта се зае упорито да отслабне. И го постигна.

Макар че е още почти в средата на начинанието си и има още доста какво да желае, Наталия Симеонова вече има зад гърба си перфектни разултати и около 10 килограма по-малко. Тя разкрила пред близки приятелки, че гони още 10-15 килограма надолу, за да възвърне изцяло някогашните си форми. И по всичко личи, че ще й се получи. Защото Наталия Симеонова се е запалила по диетата на Виктория Бекъм и Бритни Спиърс, основаваща се на приема на брадатото водорасло, много по-познато като кафяво водорасло заради специфичния му цвят.

[caption id="attachment_331193" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова постигна невероятни резултати с диетата с кафяво водорасло[/caption]

Кафявото водорасло е истински вълшебник при отслабването, тъй като в състава му има полизахариди, които набъбват в стомаха и упорито извличат течности от тялото ни. От една страна то премахва излишните течности от организма, а от друга създава усещане за ситост и изцяло премахва вълчия апетит - човек се чувства нахранен с малки и скромни порции, каквито всъщност са му нужни, за да живее здравословно.

От друга страна кафявото водорасло редуцира мазнините в организма и спомага за намаляване на лошия холестерол и понижава кръвната захар. То е от особена важност за правилното функциониране на щитовидната жлеза и от всички заболявания, свързани с недостиг на йод в организма.

Наталия Симеонова неведнъж е признавала, че е особено доволна от диетата с кафяво водорасло и смята, че тя допринася не само за връщането на желаните форми при жените, а и за укрепване на здравето, което е двойно по-важно.

Диетата с кафяво водорасло включва приема му под формата на отвара, която се приема по една супена лъжица три пъти през деня преди хранене - сутрин, на обед и преди вечеря. А отварата се приготвя като супена лъжица кафяви водорасли се счукват с чукче (дървено), след което се варят в литър вода за около десетина минути. После течността се прецежда и се поставя в тъмно шише, което се съхранява на хладно място.

Тази диета определено е помогнала на феята на любовта - русокосата Наталия Симеонова, защо да не помогне и на други хора?!