Биляна Гавазова неочаквано сменя сутрешния блок, за да се оттегли в майчинство.

Изненадата за почитателите й е голяма, толкова изумени били и колегите й в Би Ти Ви, понеже тя не коментирала, че има желание скоро да има дете. А освен това се говорело сред запознати с журналистката, че тя излиза с новия си приятел едва от няколко месеца и затова новината за бебето била изненада, пишат и от изданието "Всеки ден".

Тъмнокосата Биляна не беше много желана в сутрешния блок на телевизията, често се чувало, че според много от колегите й тя не била подходяща за водеща, не се научила да изглежда естествено и да води непринуден диалог със събеседниците си, за да може да извлече някаква по-важна информация от тях.

[caption id="attachment_331346" align="aligncenter" width="262"]Биляна Гавазова неочаквано сменя сутрешния блок Водещата Биляна Гавазова неочаквано сменя сутрешния блок на медията[/caption]

За нейна заместница на екрана, редом до Хекимян, се спряга младата Мария Цънцарова, която отдавна е близка с Антон Хекимян и също има много амбиции за кариера в телевизията, а съвсем за малко се размина с желаната позиция, когато неотдавна шефовете на медията избраха именно Биляна Гавазова.

[caption id="attachment_331345" align="aligncenter" width="300"]Водещите на делничния сутрешен блок на телевизията би ти ви Антон Хекимян и чаровната Биляна Гавазова Водещите на делничния сутрешен блок на телевизията Би Ти Ви Антон Хекимян и чаровната Биляна Гавазова[/caption]

Така или иначе след новата година Биляна Гавазова вече ще е в отпуск по майчинство, ще си има съвсем други грижи в очакване на първата си рожба, а борбата за мястото й ще тече с пълна сила. Дано Антон си намери най-после добра колежка за екран, той смени доста предавания преди да се спре в сутрешния блок, където зрителите засега го одобряват, но двойката му с Биляна не беше сякаш най-добрата. Въпреки че поотделно те са добри кадри, като екип на екрана на моменти изглеждат доста неподходящи, припомня мнението на мнозина и Клюки.бг. Бебето на Гавазова се очаква напролет, по непотвърдена информация.