Крисия получи невероятна изненада за Коледа

Ангелогласната Крисия я очаква наистина голяма изненада за светлия християнски празник Коледа. Талантливата четвъртокласничка с радост ще се отдаде на заслужен релакс за пет дни сред белотата на планините. Нейните родители, семейство Тодорови са решили да подарят незабравими зимна почивка на талантливата си дъщеря сред красотите на Банско. Там 10-годишната Крисия ще упражнява няколко дни любимото си хоби, карането на ски, пише Блиц.

Припомняме, че Крисия, под акомпанимента на талантливите близнаци, братята Хасан и Ибрахим спечелиха второто място на детската Евровизия в Малта. Уникалната певица, която пя и по покана на антуража на президента на Америка Барак Обама на традиционната закуска, която той даде в Европарламента сред политици и каймака на обществото, наистина има нужда от релакс.

[caption id="attachment_331407" align="alignright" width="300"]Изненадата страшно харесала на Крисия Изненадата страшно харесала на Крисия[/caption]

Въпреки че малката красавица имала предложения за частни партита и за участия в различни градове, майка й и баща й казали край и решили да дадат почивка на детето си, което и без това е адски натоварено, разбра Kluiki.bg.

За детето-чудо денонощието не е двадесет и четири часа, а много повече. Дните, когато малката певица с невероятния си глас се разкъсва между участия, покани по различни събития у нас и в чужбина, уроци и малко време за игри, най-после ще се отдаде на заслужена ваканция. Защото родителите й са решили да й подарят една шеметна почивка сред красотата на планините в курортния град. Те избрали Банско, защото първия път, когато Крисия го видяла, буквално се влюбила в курортното градче, сгушено сред красивите ни планини.

Крисия обича безумно белия спорт за възрастни и с удоволствие пори пистите на зимните ни курорти. Тя твърди, че се е научила да кара ски в родното си училище ОУ „Васил Левски” в Разград, по бубините. И оттогава е запленена от магията на снежните писти. „Много е яко!” обяснява малката чаровница, щом стане дума за нейната страст да яхне вятъра върху ските. Крисия все още не е написала писмото си до Благия старец, понеже очаква подаръка да е наистина изненада.