Тодор Славков показал здрави щения към силикона на истинската Голяма уста в родния ефир

Тодор Славков се оказа безстрашен! Палавият внук на Тато рискува не просто да го сгази мечката Иван Ласкин, но и да яде бой от Людмила Захажаева!

Най-новият победител в Big Brother All stars си показа магариите и „на свобода”, научи kliuki.bg. Приятелят – съперник на Катето Евро вътре едва издържа финала, за да излезе пиян, че чак...омазан при Ники Кънчев. Това обаче далеч не беше най-голямата му изцепка.

Тодор Славков душа даде да ходи при Венета Райкова (явно е очаквал да го интервюира като победител), но лесно я замени. Първо демонстрира „характерни” движения около задните части на Алекс Сърчаджиева за потрес на Ники Кънчев.

Актрисата скорострелно отигра ситуацията, но победителят рискува Иван Ласкин да го осурвака за „Честито излизане!”. Двамата страстни любители на огнената вода се разбраха в кръчмата на Коцето, докато течеше афтърпартито за финала на сезона.

[caption id="attachment_331475" align="aligncenter" width="300"]Ваньо обича алкохол, но не и алкохолни изцепки Ваньо обича алкохол, но не и алкохолни изцепки[/caption] [caption id="attachment_331476" align="aligncenter" width="300"]Юлиан Константинов да не би да е Синя каска?! Юлиан Константинов да не би да е Синя каска?![/caption]

Емил Каменов отдавна прости щуротиите на Тодор Славков в Къщата, а Боби Захариев забрави, че му писна да го гледа със смъкнати гащи. Внукът на Тато обаче се оказа непоправим и с вдигнати панталони! Боят му беше в кърпа вързан, ако...Албена Вулева не прояви характерно хладнокръвие и чувство за хумор!

[caption id="attachment_331474" align="aligncenter" width="283"]То Албена не е за връщане с този тоалет, ама... То Албена не е за връщане с този тоалет, ама...[/caption]

Оказа се, че Тодор Славков верно има слабост към блондинки с поразяващи уста! Сигналножълтата водеща не пропусна най-горещия гаф на победителя извън Нови Хан:

[caption id="attachment_331473" align="aligncenter" width="300"]Тодор Славков погна Албена Вулева Тодор Славков обърка Албена Вулева с Венета, но за подобен фал милост няма![/caption]

Албена Вулева използва практически жокер „Помощ от приятел”, за да отърве силикона си, но не остави безмълвно „хиперинтереса” на размазаното алкохолно петно с плакет на победител. Тодор Славков със сигурност не му пука какво ще напише Албена за него, но реалити звездите трябва да се пазят! Вулева беше на последното им общо мероприятие, а тя за гафове и изцепки милост няма!