Тодор Славков е претърпял инцидент след афтърпартито на Биг Брадър Ол Старс!

Часове след края на Биг Брадър Ол Старс победителят в риалитито Тодор Славков е претърпял инцидент. Това е и причината днес предиобед той да не се появи в предаването на Гала "На кафе", както е описано по договор. Гала бе лаконична и заяви само, че Тодор Славков не се чувства добре и затова няма да й гостува, но истината е далеч по-страшна.

Оказа се, че линейка е била извикана по спешност, тъй като Тодор Славков буквално изгубил съзнание след големия купон на звездите в Нови Хан. Веднага след края на Биг Брадър Ол Старс участниците в него, както и съквартиранти от предишните сезони са били откарани в известен столичен клуб, където веселбата тепърва започнала.

[caption id="attachment_331483" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков припаднал след афтър партито, линейка го транспортира в болница[/caption]

Не и за Тодор Славков обаче, който вече се беше подредил предостатъчно още при излизането си от Къщата. Малък Тошко едва стоеше на краката си, изпил промишлено количество шампанско в Къщата докато чакаше обявяването на големия победител.

"Тодор Славков беше нокаутиран при Ники Кънчев и всички видяха това. Този човек не можеше да пази равновесие и да говори, камо ли да продължи да се налива на купона след това. Той обаче отиде и продължи, направи се на мъж. И това му изигра лоша шега - припадна в заведението и се наложи веднага да пристигне Спешна помощ. Те му поставиха инжекция и го откараха в болницата, вероятно са му направили промивка на стомаха", разкриват служители от екипа на Биг Брадър Ол Старс, пише Пик.

Тази сутрин Тодор Славков вероятно ще бъде освободен от болницата, но само ако лекарите установят, че е по-добре и няма опасност за здравето му, тъй като алкохолното отравяне е било наистина сериозно, добавиха източниците от кухнята на предаването.

Това обяснява и реакцията на тримата коментатори при Гала, които проявиха съчувствие и не нападнаха Тодор Славков за отсъствието му. Кристина Патрашкова, Маги Желязкова и Антон Стефанов заявиха само, че това, което е необходимо на Малък Тошко, е истинска жена - за да го отърве от самотата и да го спаси от алкохолния океан.