Христо Трифонов е извън кожата си от излизането си от Къщата насам!

Бронзовият медалист на "Биг Брадър Ол Старс 2014" Христо Трифонов е бесен, че не спечели шоуто, научи Kliuki.bg. Преди седмици излезе информация, че Ицо е влязъл в Къщата подсигурен, давайки поне 5 хил. за зрителски вот. Бизнесменът бил подкупил цели предприятия да гласуват за него, твърдят скандалните слухове. Това обаче не му стигна за пълен успех, въпреки че му донесе частичен такъв, понеже никой не го слагаше в сметките, а той взе, че завърши в топ 3.

"Имахме уговорка аз да спечеля. Не вярвам да е имало повече гласуващи. Ще проверя тази работа и ако сте ме преметнали, си искам парите обратно." - беснеел Христо Трифонов пред тези, на които бил платил да гласуват.

[caption id="attachment_331511" align="alignright" width="300" class=" "]Христо Трифонов не иска да повярва, че парите му не са стигнали за победата в "Биг Брадър Ол Старс" Христо Трифонов не иска да повярва, че парите му не са стигнали за победата в "Биг Брадър Ол Старс"[/caption]

В интерес на истината Ицо събра и доста фенове безплатно. В него много хора видяха себе си и гласуваха за него в знак на протест срещу уж известните в шоуто. Същият ефект се получи и с Албена Вулева във "ВИП Брадър", когато репортерката получи шокиращо голяма подкрепа от зрителите, без да има някакви маси от фенове преди това.

Христо Трифонов обаче не успя да спечели и заради нещо друго, не е само до парите. Мнозина го набедиха в нечестна игра и голям стратег, което ги отблъсна от него. Българинът вече иска някой честен човек, без интриги и схеми. Може би и затова избра Тодор Славков за шампион. Той поне беше непринуден през целия сезон.

Христо обаче заслужава уважение, защото с или без пари той остана почти до самия край, а всички помним как в "На кафе" му предричаха отпадане още след първите елиминации. Ицо премина успешно не само през тях, но и през още няколко, което все пак е достойно.