Азис е поставен пред дилема

Поп фолк певеца Азис е на кръстопът. Кралят на поп фолка имал ултиматум и доста се двоумил какво да предприеме. В края на краищата ромския славей не приел нито едно участие по коледните и новогодишните празници. Екстравагантният Азис отказал изключително съблазнителни предложения, от които банковите му сметки щели да набъбнат с няколко хилядарки. И то заради новото си гадже.

Защото любовника му никак не бил склонен да го пусне да заработва по кръчми и паланки за коледно-новогодишните празници. Въпреки че сега е урожоя за певците, той му поставил забрана и го накарал да избира, пише в. "България днес".

[caption id="attachment_331515" align="alignright" width="300"]Поставиха ултиматум на Азис Поставиха ултиматум на Азис[/caption]

Или аз, или участията ти!, заявил право в лицето гаджето му. Дори го заплашил, че ако все пак Васко отиде да пее, ще го напусне. Според най-прясната клюка новият на Азис си имал стабилен бизнес и изобщо не го блазнели парите на половинката му. Той искал единствено компанията му и то през най-красивите празници на годината.Не приел и горещите молби на поп фолк певеца да пее само на коледните празници, а за Нова година да откаже участия.

Защото любимия му не само че копнеел да прекарва повече време с певеца, но и бил страшно ревнив. Вояжът на Азис в южната ни съседка близо седмица бил повече от успешен и добре напълнил джоба на поп фолк звездата. Според приятеля му това било достатъчно и вместо Азис да търчи по участия по кръчми, хотели и частни партита, и да флиртува с други, искал двамата да си останат вкъщи, разбра Kluiki.bg.

Новият бил по-ревнив и от старото му гадже Велизар, но и Азис яко хлътнал по него. Затова с лека ръка отказал доста примамливи оферти. Дори не приел да пее и в кръчмата на най-добрия си приятел Петко Димитров.Той е влюбен и затова се съобразява с желанията на гаджето си, шушукат из гилдията.