Стана ясно защо Калина Паскалева не е могла да вземе повече от четвърто място в "Биг Брадър Ол Старс"

Жестоко или не, Калина Паскалева не е виновна за отпадането си метри преди победата от "Биг Брадър Ол Старс". Проучване на Kliuki.bg установи, че главната причина много от хората да не подкрепят писателката се състои в нейната защитничка в студиото. Ива Екимова до такава степен отвратила зрителите, че несъзнателно те се отвратили и от Калина.

"Тази Ива кой я пусна там? Толкова злобна душица не съм виждал. Харесвам Калина, но щом тази е за нея, значи и Калина не е стока."

"Ива Екимова е най-продажната и лицемерна жена, която някога съм виждала да участва в шоуто. Срам, махнете я!" - гласят някои от жестоките за Ива коментари в мрежата.

[caption id="attachment_331520" align="alignright" width="300" class=" "]Ива Екимова прецакала Калина Паскалева за победата Ива Екимова прецакала Калина Паскалева за победата[/caption]

Действително Калина Паскалева премина няколко елиминации и се утвърди като силен играч в шоуто. Дори започна да се прокрадва идеята, че победител може да стане именно тя, защото спечели на своя страна не само много мъже чрез визията си, а и жени чрез бързия си и остър ум.

За капак Биг Брадър довърши Калина Паскалева с хората, които я защитаваха във видеото. Сред тях бяха две от най-антипатичните жени на много българи - Златка Димитрова и Мира Радева.

"Черната Златка е най-нагласеният победител в историята на това шоу. Най-вероятно вижда в Калина себе си." - пише друг гневен форумник.

Ива Екимова пък се превърна в доста омразен образ в последния сезон на "ВИП Брадър". Тогава тя разкри изцяло двуличната си черта от характера и се опитваше да се нагоди според конкретната ситуация. Най-запомнящо остана подмазването й към Евгени Минчев, което беше явно с някаква професионална цел в света на рекламата.

Калина Паскалева е несъмнено по-харесвана от гореспоменатите три дами, но в случая получи мечешка услуга от тях.