Отчаяна от намеренията на Асен Блатечки, Диляна Попова окончателно се примири с ролята на втората!

Красивата родилка Диляна Попова се пречупи броени дни преди празниците и окончателно прие съдбата си - да играе ролята на втората жена в живота на Асен Блатечки. Причина за това е огромната обида, която Диляна понесе от решението на Асен Блатечки да прекара Бъдни вечер и Коледа не с нея и бебето, а при дъщеря си Катя и съпругата Катерина Горанова.

В случая правилната постъпка на Асен Блатечки е само тази, че бе така добър да предупреди Диляна Попова седмица по-рано, за да не я шокира точно на празника. Лошото обаче е, че той отново я загърбва в името на старото си семейство и жената, за която сам призна пред цяла България: "Тя е най-ценният и важен човек в живота ми досега" - именно Катерина Горанова. Това разкриха източници, близки до чаровния актьор.

[caption id="attachment_331559" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки бе изправен пред труден избор между дъщеря си Катя и бебето[/caption]

След като чула решението на Асен Блатечки, Диляна Попова дори не си направила труда да го разубеждава, камо ли да мрънка. Тя сухо заявила, че за празниците ще се прибере при родителите си в Гулянци, където ще празнува със семейството и сестра си - единствените хора, които са плътно до нея и Борил още от раждането му, научи Kliuki.bg.

"Няма да си кривим душата - на Асен му е тежко, че няма да прекара Коледа с Борил, но просто няма начин. Той отлично знае, че не може да събере двете си семейства заедно, за да се правят на сговорни и щастливи. Трябваше да избира и препочете щерка си Катерина, защото все пак тя е в най-трудната възраст. Тийнейджър е и всичко й се отразява със страшна сила. Няма как татко й да я остави сама точно през първата Коледа, откакто не са заедно", коментират колеги и приятели на Асен Блатечки от театъра.

В името на дъщеря им, а и защото не крие, че още силно обича Асен Блатечки, Катерина Горанова с охота се съгласила тримата да се съберат в най-светлите християнски дни. "Когато Борил поотрасне и започне да разбира, Асен сигурно ще ги събира двамата със сестричката му. Но сега просто няма друг начин", убедени са приятелите му.

Разбира се, близките на Диляна Попова не са очаровани от идеята, но в крайна сметка красавицата отлично знаеше в каква позиция се поставя, когато започваше връзката си с Асен Блатечки, шушукат из артистичните среди на столицата.