Отношенията между Христо Трифонов и съпругата му Корнелия не са това, което изглеждаха в Биг Брадър Ол Старс!

Само два дни след финала на Биг Брадър Ол Старс наяве започнаха да излизат една след друга скрити истини и кирливи ризи. Едни от тях са на идеалното на пръв поглед семейство на Христо Трифонов и съпругата му Корнелия. През цялото време докато беше в Къщата, помориецът се скъса да тръби колко обича жена си и как семейството му е всичко за него. Той дори не се впусна в обикновен флирт с Пламена или Калина Паскалева, само и само да го играе патриархален и примерен съпруг и баща.

Истината обаче се оказа друга и я разкри не кой да е, а лично съпругата на Христо Трифонов - Корнелия. Хубавицата сподели в откровено интервю за списание "Блясък", че нещата между нея и Христо не са толкова розови, тъй като двамата имат сериозни лични проблеми. Семейството им се намира в криза и още не се знае как ще завърши тя - дали с хепи енд, или с обичайната практика - развод.

[caption id="attachment_331566" align="alignright" width="300"]Христо Трифонов Христо Трифонов далеч не е патриархалният тип мъж, за който се представя[/caption]

"Не е вярно, че всичко между мен и Христо върви по мед и масло. Стига лъжи! Искрена съм и казвам, че имаме проблем, в криза на отношенията сме. Вярно е също обаче, че обичам мъжа си и бих направила всичко, за да оправим нещата. Надявам се да успеем, защото и двамата сме възрастни хора, дълги години сме заедно, създали сме чудесно дете и всичко това би трябвало да помогне и да ни задържи един до друг", разкри съпругата на Христо Трифонов - Корнелия като загагна за лъжите на мъжа си.

Злите езици в Поморие обаче шушукат, че изрядният съпруг, какъвто Христо Трифонов се представи в шоуто, всъщност е мачо и половина, и трудно може да си застане мирно на задните части. Оказа се, че мъжагата, който надви дори Емо Каменов в една от мисиите, редовно кръшкал на Корнелия, научи Kliuki.bg.

"Нещата явно са се усложнили, след като Христо се задържа по-дълго време с една засукана студентка. Обикновено флиртовете му са траели не повече от 1-2 бързи креватни гимнастики, но с тази мадама се задържаха близо месец, преди той да влезе в шоуто. Корнелия научи от клюкарките, а и Поморие е малко градче и всичко се знае. Точно това я срина, защото тя всъщност не знае дали Христо е влюбен в момичето, или тя е поредната му забежка", коментират клюкари от морския град.

Фактът, че Корнелия сама призна за проблемите си с Христо Трифонов означава, че те наистина са факт. Какво ще стане оттук нататък обаче и дали помориецът действително изживява нова любов, тепърва ще разберем.