Мария Игнатова получи най-прекрасния коледен подарък - предложение за брак от Димитър Рачков!

Честито на влюбените! Близки и приятели се втурнаха да поздравяват една от най-красивите двойки у нас Мария Игнатова и Димитър Рачков, които най-сетне решиха да узаконят любовта си. Актьорът и водещ на "Господари на ефира" направи най-прекрасния коледен подарък на Мария Игнатова като официално я поиска за своя жена. А чаровницата, разбира се, прие с охота. Това разкриха източници, близки до двойката пред Kliuki.bg.

"Това е невероятно! Мария остана като гръмната, защото двамата с Димитър Рачков съжителстват от години, но до момента не бяха мислили за брак. И, когато той паднал на колене с онзи въпрос, която всяка жена мечтае да чуе още от малка, Мария първо онемяла, а после не й оставало друго, освен да каже "Да". Много е щастлива", разказват приятели и колеги на Мария Игнатова от Нова телевизия.

[caption id="attachment_331574" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова и Димитър Рачков най-сетне вдигат сватба[/caption]

Предложението за брак Димитър Рачков направил тази събота, но не в някой изискан и скъп ресторант, а в дома им. Двамата с Мария Игнатова останали сами, тъй като Митко се постарал да отпрати временно децата при бабите им. И реализирал идеята си.

А понеже и двамата са зевзеци, Димитър Рачков поставил пръстена за Мария Игнатова в... балон с хелий, който предварително поръчал. "Беше един червен балон, който ми подари, заедно с голям букет от червени рози. Зачудих се защо ми дава и балон, заедно с цветята, но приех шегата. Откъде да се сетя, че вътре има пръстен?! А, когато час по-късно ме подтикна да спукам балона, нещо падна от него и се търкули на пода. Беше пръстенът", разказала лично Мария Игнатова на приятелите си.

Бижуто, което Димитър Рачков й подарил, било толкова изящно, че чаровницата останала без думи. Пръстенът е нежен и стилен и макар че е с истински диамант, нямал нищо общо с кичозните и помпозни бижута, с които се хвалят така наречените ни Вип-персони.

Източниците разкриват, че Мария Игнатова и Димитър Рачков още обмислят датата на сватбата, която най-вероятно ще се състои през пролетта. Това бил любимият сезон на красавицата. Двамата обаче твърдо решили да се ограничат до сватба в тесен семеен кръг, за да не дават поводи за сеир и папарашка радост с най-личното и важно в живота им събитие.