Емо Каменов разкри скандални истини за Къщата на Биг Брадър Ол Старс

Грамадният бодигард Емо Каменов си тръгна разочарован. От почти всички съквартиранти в шоуто на Големия брат. Според него много от представящите се за звезди са се оказали големи лицемери. Той не спести „комплиментите си” най-вече към Калина и Катето Евро. Татуираният гард нарече и двете опасни лешояди. На лицето им било изписано, че влезли заради парите, хонорарите и ако могат да докопат огромната награда – лъскавия джип, пише „Блясък”. Единственото, за което съжалявал е, че все пак се е раздавал за другите, но никой, с малки изключения не е оценил жертвата му. А поуката му е да се превърне в по-голям егоист.

[caption id="attachment_331582" align="alignright" width="300"]Емо Каменов обвини съквартирантите си в лицемерие Емо Каменов обвини съквартирантите си в лицемерие[/caption]

Единствените хора, с които би се срещал и извън шоуто са Тодор Славков и Ники Китаеца. Емо Каменов тотално си променил мнението за бившия на Азис. В началото бил с резерви, но после видял, че Ники имал желание да поправи „кирливите неща от миналото” и да изчисти лицето си.

Тодор Славков бил другия, с когото би контактувал с удоволствие. Лично на него не му пречел с пиенето си. Въпреки недоразуменията и конфликтите, които преекспонирали продуцентите в отношенията им, за него Татовия внук си оставал чист и искрен човек. Калина и Катето Евро били тези, които го подкокоросвали пиян да се излага и да прави изцепки.

Емо Каменов е категоричен, че любов между Калина и Ники Китаеца няма. За флирта обаче вина имала Калина. Според гарда изкусителката е дърпала черджето и го е подтиквала, за да я сваля. Защото е момиче, което става само за креватни гимнастики и за нищо повече, убеден е Емо. А че е двулична, монтанския охранител разбрал, след изказването й в Изповедалнята. Там тя гласувала да го махнат, а пред него го хвалела и признавала за безспорен лидер. Той не е убеден, че Калина го е направила единствено от желание да премахне конкуренцията, припомни Kluiki.bg.

Въпреки всеобщото негативно отношение към Петя Буюклиева, той оправдава поведението й. Естрадната прима е свикнала да се грижи за външния си вид и да изглежда винаги, и навсякъде перфектна. Певицата е свикнала така и в това лошо няма, оправдава я фитнес маниака.

За Пламена огромния бодигард е с най-добри чувства. В нея вижда едно изключително добро същество, което всеки може да води за носа и манипулира. Той й се извинил за думите и поведението си лично, но това не било излъчено от продуцентите. Емо Каменов обаче е убеден, че не би се променил за никой. Който го познава и приема, знае че той е прям, откровен, на моменти циничен, но и истински.