Алисия не може да не се изложи

Поп фолк дивата Алисия все успява да поднесе някоя изненада на феновете си. Определено обаче не положителна, а в повечето случаи да стане с нея за смях. Меракът на половинката на националния ни вратар Ники Михайлов да пребори конкуренцията на всяка цена я представя често в напълно карикатурна светлина.

Поредната й изцепка отново втрещи феновете й. Които откриха в хвалбите й поредната доза лъжа,пише HotArena.net. В желанието си да бъде оригинална и то преди Коледа, изпълнителката на „Най-вървежен” пак се изложи порядъчно. И обра подигравките на бдителните фейсбук маниаци.

[caption id="attachment_331586" align="alignright" width="222"]Алисия постоянно сътворява гафове Алисия постоянно сътворява гафове[/caption]

Това се случи, след като Алисия качи на страницата си във Фейсбук снимка със собствена прическа, според нея супер оригинална. Защото тиражираната като модна икона за тази година в гилдията на поп фолк певиците се взима за крайно креативна и свърхмодерна. Прическата й с повдигната на тила коса и събрана на конска опашка според певицата на Ара мюзик е неин патент, видя Kluiki.bg.

Но бдителните феновете веднага я уличиха в измама. Те коментират в социалната мрежа, че Алисия просто си я присвоила от нейната колежка Андреа. Половинката на националния ни боксьор Кубрат Пулев първа постна на стената си въпросната прическа, а Алисия просто си я изкопирала.

Гафовете на певицата вече са пословични. Преди време тя се щракна с огромни очила, които предизвикаха доста коментари в мрежата. И разбира се, не от най-приятните. Припомняме, че модната икона се изложи и с роклята си за рождения си ден. А голф играта й с маратонки и лилавия клин?!

Гаджето на Ники Михайлов си остава поп фолк дива, сътворила най-много гафове зад гърба си.Но вместо да си вземе поука, бившата на Валери Божинов продължава да ги върши едни, които втрещяват и най-ревностните й почитатели. Дано поне следващия път съумее да сътвори нещо наистина стойностно!