Съпругата на Ники Китаеца изригна и иска саморазправа!

На Виолета вече й дойде в повече всичко, което се изписа и изговори по адрес на Ники Китаеца. Малко след финала на шоуто "Биг Брадър Ол Старс", Вили и мъжът й са се видели с близки и приятели, за да разкажат как се чувстват от драмите, които се разразиха по време на предаването. Бившата фолк дива е най-огорчена от Азис, смятайки че той е действал подмолно спрямо Китаеца.

[caption id="attachment_331591" align="alignright" width="300" class=" "]Виолета на Ники Китаеца беснее срещу Маги Желязкова Виолета на Ники Китаеца беснее срещу Маги Желязкова[/caption]

"Маги Желязкова е жената, която помагаше на Азис да злепоставя Ники. Докато той беше в Къщата, Маги все едно беше Азис, който нарочно бяга от камерите по тази тема. Възмутена съм и искам да се видим. Звънях й на няколко пъти, но не ми вдигна. Няма да се откажа, докато не разкрия Маги Желязкова. Тя трябва или да ми даде обяснение защо очерня мъжа ми в ефир, или просто да престане да изпълнява поръчките на Азис. Време е може би да свали маската," - беснеела Виолета.

Най-вероятно тя е бясна заради думите на Маги в "На кафе", че Ники Китаеца наистина е имал повече от приятелски отношения с Азис. Всъщност Желязкова не е казала много лоши неща за бившия на Васко и затова леко сензационно Виолета реагира толкова остро срещу нея. Една Кристина Патрашкова например двойно повече изрази своята неприязън към Китаеца.

Цялото семейство на Ники се чувства неудовлетворено след "Биг Брадър Ол Старс". Kliuki.bg припомня, че Китаеца напусна бесен Къщата на финала, понеже малко преди това той узна, че номерът му не е проработил и всички го считат за човек, който не се държи достойно. Никой не повярва и на думите му за Азис, понеже повечето хора считат, че няма как да се живее 4 години с мъж само с рекламна цел. Дори и самата Виолета не може да бъде сигурна какво се е случвало в техния апартамент.