Фики Стораро харчи хонорарите си май само за скъпи добавки и луксозни автомобили

Фики Стораро си има малки звездни слабости, които струват много, много пари.

Наследникът на Тони доказа стария женски лаф „Момчетата никога не порасват, растат само играчките им”. Младата надежда на „Пайнер”, а както изглежда и следващият Певец на годината, си подари убийствен лукс преди първата впечатляваща титла в кариерата си.

Фики Стораро, който няма да краси коледна елха, се обзаведе с баровски джип BMW X6, научи kliuki.bg. Младата звезда на чичо Митко Пайнера май изкарва доста добре, защото с лекота се простил с цели за 160 бона!

Левентът обикалял по участия с новата си придобивка, горд, че сам си позволил подобна екстра. Парите не били заем от тате, нито пък си купил джипа на лизинг. Цялата сума дал кеш от хонорарите, които събрал от участия.

Фики Стораро, който побърка дори виделите всичко звезди, с тежък абитуриентски бал. Баща му пък почете навършването на пълнолетието му с убийствено жълто „Камаро трансформънс“.

Младежът обаче не щял да се размотава като млад новобогаташ с лъскавата лимузина, а да го раздава тежко и комфортно по пътищата на родината, , твърдят от HotArena.net.

[caption id="attachment_331626" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро има нов джип Кой е бил добро момченце?! Фики Стораро не краси елхи, но Дядо Коледа е щедър с него![/caption]

Фики Стораро може да е претенциозен и да обича глезотии за богати мъже, но новото му возило си струва. Чакал го цели два месеца, директно от завода в Германия. За него ще се харчи доста като се има предвид, че за 100 километра пробег отиват двадесет и два литра бензин, но разсипията на плаши певеца.

[caption id="attachment_331627" align="aligncenter" width="300"]Не ща го бе, тате, скапаното Камаро! Не ща го бе, тате, скапаното Камаро![/caption]

Момчето на Тони няма ни капризно гадже, ни деца за гледане. Сега му е моментът да харчи всеки лев, а тотална бедност не го заплашва. Баща му все още е голямо име, а Фики Стораро тепърва ще трупа имане от пеене.