Кубрат Пулев и Андреа си подаряват най-голямото чудо за Коледа!

Големият момент за Кубрат Пулев и любимата му Андреа най-сетне настъпи. И то точно преди Коледа, когато те ще си подарят най-невероятното чудо на света, а именно дете. Да, Андреа ще става майка и ще дари Кубрат Пулев с дете. А защо не и близнаци?! Това разкриха източници пред вестник "Уикенд", видели двойката да посещава една от най-известните клиники по репродуктивно здраве у нас.

Оказа се, че Андреа вече е започнала процедурата по ин витро оплождане, тъй като проблеми с щитовидната жлеза не й позволяват да зачене по естествен път. Андреа и Кубрат Пулев са заедно от вече осем години като през последната на няколко пъти са привили опити Андреа да забременее, но безуспешно.

[caption id="attachment_331633" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев и Андреа Кубрат Пулев и Андреа ще си имат бебе догодина[/caption]

Консултация на русокосата фурия с лекари е дала да се разбере, че най-лесно и безопасно забременяването й може да стане чрез ин витро и ето, че щастливата двойка вече усилено работи по въпроса.

Преди броени дни Кубрат Пулев и Андреа паркирали джипа си пред клиниката на прочутия д-р Атанас Щерев в София и се забавили вътре повече от час, разкриват източниците на вестника. След като излезли, двамата изглеждали повече от доволни и не спирали да се смеят и прегръщат.

По всичко личи, че идната 2015-та година ще е една от най-важните в живота на Кубрат Пулев и Андреа, тъй като тогава вероятно ще се роди и първото им отроче. Като се има предвид, че ин витро методът предразполага към появата на няколко ембриона обаче, нищо чудно Андреа и Кубрат да станат горди родители на близнаци.

Това вече обяснява видимото наедряване на Андреа през последните два-три месеца, но щом поводът е толкова хубав и значим, няколко килограма отгоре са нищо работа. Феновете и на двамата им пожелават всичко да е наред и в най-скоро време да зарадват страната с новина като Владимир Кличко и Хейдън Панетиър - а именно сладко и здраво бебче.