Део се прости завинаги с Лора Караджова! Той най-после осъзна, че няма връщане към тяхната любов!

Болката на Део го кара да върши понякога абсурдни неща. Едно от тях е да говори пиян пред други хора. Део винаги се е славел като чувствителен мъж и той го е доказвал неведнъж. Раждането на бебето на Лора Караджова обаче силно го е наранило и той най-после е осъзнал, че тя завинаги е извън живота му. Затова бившият водещ на "Джубокс" е решил сам да й го съобщи, но за жалост е избрал доста неподходящ начин, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331652" align="alignright" width="300" class=" "]Део завинаги се прости с Лора Караджова Део завинаги се прости с Лора Караджова[/caption]

"Здравей, обаждам се да ти кажа "сбогом". Искам да знаеш, че за мен вече си мъртва и повече няма да ме видиш или чуеш." - е казал Део на Лора в телефонно обаждане в късните часове, когато бил прекалил с чашките.

Разбира се, Караджова вече е много щастлива, защото от скоро е майка и приятелят й Валентин Славов е много грижовен към нея и бебето. Все пак обаче думите на Део най-вероятно са докоснали сърцето на Лора, защото тя имаше много дълги любовни отношения с Деян Славчев.

Причината за внезапното обаждане на Део е може би засилената му мъка не само от новото семейство на Лора Караджова, но и от раздялата му с Мариана. Това беше жената, която го утеши най-добре след края му с щерката на Данчо Караджов. Сега обаче Део отново е сам самичък и не знае по кой път да поеме.

"Той вече е почти на 40 години и това го побърква. Део винаги е бил с душа на тийнейджър, но идва момент, когато осъзнаваш, че животът тече и ти не можеш да го спреш. Мисля, че в момента Део е нещастен, много му се събра за 2 години." - споделя приятел на тв водещия.