Тайнственият политик на Елена Кучкова вече е разкрит и тя не може да затвори устата си!

Най-щастливият ден за Елена Кучкова настъпи. Противно на очакванията, че плеймейтката ще остане разочарована след като мистериозния й приятел политик бе разкрит, стана точно обратното. Вече цялата страна знае, че тайнственото гадже на Елена Кучкова е свързаният с ДПС Любомир Ников, а тя просто не може да си затвори устата.

Хубавицата си отдъхна и започна надълго и нашироко да разказва пикантни подробности пред дружките си и разбира се, да се хвали с щедростта на Любомир Ников към нея. А и как да не се хвали момичето, след като възлюбеният й осигурявал 30 бона на месец - чиста пара, само за личните й харчове и глезотии, пише вестник "Уикенд".

[caption id="attachment_331656" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова се похвали с 30 000 лева на месец джобна пара[/caption]

Наша Еленка разполагала с цифром и словом 1000 лева на ден, които пръскала, както й е угодно. Кучкова не спира да се хвали пред приятелките си, че си позволява най-скъпите дрехи, бижута, козметика и фризьорски услуги, за които може да си мечтае. "На ръце ме носи, много съм щастлива с него", чуруликала Елена Кучкова и вече нямала търпения да се превърне в законната госпожа Никова (кой би я укорил, при цялото това разточителство на половинката й).

Не е необходимо да обясняваме, че Елена Кучкова не знае къде се плащат сметките за ток, вода и прочие, а да не говорим пък тя да ги покрива сама с въпросните 30 000 лева. Тези битови разходи се поемали отделно от Любомир Ников, та любимата му да е щастлива и спокойна, а единствената й грижа да бъде как да изглежда още по-красива.

Припомняме, че в началото Любо Ников бил твърдо против Елена Кучкова да влиза в Къщата на Вип Брадър и дори предложил лично да й плати хонорара от шоуто, само и само да я разкъндардиса. Е, това не стана, но пък и за разлика от останалите съквартиранти, Елена Кучкова май остана единствена, която спечели повече ползи от негативи.

Сега остава само да съобщи и щастливата вест за предстоящата си сватба и да се надяваме, че Любомир Ников няма да размисли и да си намери по-евтина булка.