Благо Георгиев съсипва бъдещето на Куини-Алис

Благо Георгиев пречи на Куини-Алис, а тя го е ударила през просото. Откакто 18-годишното момиче е като залепена за похотливеца и го е издигнала в култ, като Бог, всичко друго е изоставила на заден план.Ученичката от 12-ти клас напълно е забравила за училище и че догодина, през пролетта й предстоят матури. Също абитуриентски бал и кандидат-студентски изпити.

Не е за вярване, но желанието й да продължи образованието си в столичен ВУЗ също е станало на пух и прах, откакто е с 32-годишния Благой Георгиев, пише HotArena.net. Щом само Благо пристигне в България се започва с едно безконечно обикаляне по нощни клубове и дискотеки и 18-годишната блондинка просто забравя да ходи на училище.

[caption id="attachment_331659" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев е влюбен в Куини-Алис Благо Георгиев е влюбен в Куини-Алис[/caption]

Тя вече е натрупала застрашителен списък от неизвинени отсъствия и директора на школото се е заканил да я изключи.Злите езици шушукат, че на малката любовница на известния с кръшканията си футболист, хич не й пука от това. Благой Георгиев я чакал само да завърши и й обещал да я вземе със себе си в Казан, където рита за руския тим. Според злобните подмятания на нейните съученички на Куини-Алис не й дремело за училище, защото Благой щял да й купи диплома за средно образование, ако много го закъса.

Съотборниците на ритнитопковеца пък добавят, че той вече е намерил занимание на половинката си. От няколко години нашарения играч си има ресторант в центъра на Москва, който му носи баснословни приходи. Той е назначил управители, но щом Куини-Алис замине при него, ще я направи шеф и тя ще управлява ресторантския му бизнес.

Като щерка на заклет търговец Куини-Алис имала нюх към бизнеса.Въпреки това все прави гаф с облеклото си, кодошат се столични зевзеци. Те съветват Благо Георгиев да я посъветва как да се облича. И в Дубай, където са в момента двамата и обикалят шикозни плажове и баровски заведения, ученичката все не успява да уцели верния тон, що се отнася до дрехите, твърдят будни фейсбукари.