Ана Баракова люби мъж също напуснал гнездото на партията-майка и Бареков

Ана Баракова доказа старата истина за любовта и двойките.

Че Господ е събирач, може да се убедите като разберете кой е мъжът, който завива отлюспената от Бареков депутатка.

Ана Баракова, която отпразнува изборната си победа с убийствена прическа с цвят „пИпИляво” и ново червило, не спира да провокира интерес. Росен Петров заяви чистосърдечно намерение да седне до нея на депутатската банка, но навън трябва да внимава, научи kliuki.bg.

Скандалната бивша депутатка и учителка си има мъж по прилика, а не е някаква захлупена стара мома, която издържа майка и брат. Ана Баракова си има любим, която напълно я подкрепя в нейните възгледи. Дамата, която се прочу като Любимец 13, любила Красимир Манов – още един отцепник от партията на Николай Бареков, твърдят от bnews.bg.

Бедната така атрактивна дама и да иска не може да излезе от устата на хората. Преди броени дни лошите й съседи се жалваха в ефир от нея – вдигала зверски панаири във ведомственото й жилище, което се намираше в квартал "Изток".

[caption id="attachment_331700" align="aligncenter" width="300"]Ана Баракова си има гадже в НС Малко "шушу-мушу" на метростанцията (сн.bnews)[/caption]

Ана Баракова водила пунически войни с майка си и мъж, който не бил идентифициран. Депутатката се засегна от грозните намеци и заяви, че прибрала брат си, за да не харчат двойно за режийни (то едни режийни на държавна хранилка, ама нейсе!).

[caption id="attachment_331701" align="aligncenter" width="300"]Бегълци от Бареков Бегълци от Бареков[/caption]

Папараци на електронното издание обаче издебнали палавата дама да интимничи с Красимир Манов. Двойката била фотографирана да си бъбри на метростанцията до Софийския университет. Милата среща на метри от парламента приключила, а Ана Баракова взела транспорта до новата й софийска „резиденция”.

Забавната дама май планира да се премести в квартал "Банишора" – по далече от лошите съседи, които я определиха като скандалджйка.

На разкритието на папараците Ана Баракова отвърна в неин стил. ПИпИляворусата дама разкри, че въпросният Красимир Манов е нейна дясна ръка в парламента. Педагожката гледа сериозно на работата си в Народното събрание и го цанила за парламентарен сътрудник. Краси бил човекът, който съветвал Ана Баракова в политиката.