Златка Димитрова е бясна и се зарича да отмъсти на Христо Трифонов!

Голям скандал е на път да произлезе от вчерашното гостуване на Христо Трифонов в "На кафе". Той направи на пух и прах Златка Димитрова с изказвания по нейн адрес. Ицо бе предизвикан от самата Злати, тъй като видя във видео как тя е говорила неприятни неща по негов адрес в студиото на "Голямата уста". Христо унизи Златка с напомнянето за общата й култура.

"Не знам за какъв 21 век говори, но се надявам, че това не е векът, в който Букурещ е столица на Виена." - така отговори Трифонов на нападките на плеймейтката, че той не бил мъж от този век.

[caption id="attachment_331718" align="alignright" width="300" class=" "]Златка Димитрова е бясна на Христо Трифонов Златка Димитрова е бясна на Христо Трифонов[/caption]

Освен това Ицо се подигра с нея и по отношение на победата й в "Биг Брадър Ол Старс" миналата година.

"Този формат е имал далеч по неадекватни победители като Златка Димитрова, така че първото място на Тошко сега е напълно в реда на нещата." - бяха думите на Христо.

Злати обаче е останала силно засегната от чутото в телевизионния ефир. Тя е бясна, че все още има хора, които я принизяват до онова ниво, на което беше преди 2 години. Хубавицата твърди, че сега е съвсем друга.

"Аз се образовах и вече знам столиците повече от тоя Христо сигурно. Той какъв е, че ще принизява така победата ми в шоуто?! Да се погледне що за мъж е и тогава да коментира модерните жени като мен. Затвърди се мнението ми, че не е мъж от този век тоя Христо." - беснеела Златка Димитрова.

По всичко личи, че двамата не се понасят. Злати направи всичко възможно да очерни образа му, докато Ицо беше в Къщата, споделяйки в ефир, че подобен мъж не трябва да съществува в наши дни. Христо Трифонов пък все още счита Златка за простовата жена, въпреки че се забелязва голям напредък в правописа й, поне от това, което вижда Kliuki.bg във Facebook.