Бижута против уроки са хит по новогодишните празници, а на пазара се предлага богато разнообразие

Коледните и новогодишните празници наближават, а вие още не сте решили с какво да зарадвате близките си. Е, имаме идея за вас. Оказва се, че тази година на мода са бижутата. Но не какви да е аксесоари, а такива със заряд и позитивна енергия, амулети за благополучие, късмет и щастие!

Идеалният подарък

подаръци

„Дали от суеверие, или заради самата мода, но все повече клиенти си търсят бижута против уроки. Те не държат толкова украшението да подчертава стила им, колкото да им носи късмет, положителни емоции и да ги пазят от зли очи“, разказват търговци. И забелязват истински бум на търсенията на подобни подаръци за празниците, и то не само за жени. Все повече дами избират такива изненади по Коледа за мъжете си. „Не става въпрос само за накити против уроки. Търсят се и такива със специални камъни, които борят стреса, депресията и различни видове нервни разстройства“, допълват бижутери.

Гривните против уроки – най-търсени

Сред бижутата против уроки, най-търсени са гривните, разкриват познавачи на окултното. Това е така, защото като аксесоар не са толкова ангажиращи и са подходящ подарък както за мъже, така и за жени. Цветовата гама стандартно е червено и синьо, като т.нар. Око на пророка е сред най-често срещаните камъни, които се окичват на гривните. Детелинката като символ на щастието и благополучието също е добър избор, особено за дамски подарък. Да подариш на близък, любим или роднина амулет против уроки не само е оригинален дар – по този начин вие засвидетелствате лично отношение, загриженост и добри чувства към човека.

Вместо червен конец…

Напоследък все повече хора връзват на ръката си червено конче от суеверие. Народното поверие става все по-модерно, което още веднъж обяснява защо гривните против уроки са толкова търсени по Коледа. Така че вместо да връзвате прежда на ръката на вашия близък, заложете на по-елегантното решение.

Скъпо? Не е задължително!

Да, по принцип подобни украшения са доста скъпи. Но! Някои онлайн магазини предлагат нашумелите бижута на супер достъпни цени. А покрай новогодишните празници имат и страхотни намаления, с които няма да ощетите семейния бюджет.