Джена се чувства просто ужасно, самотата я съсипва...

Любовна мъка налегна Джена. Откакто годеникът й Джино я изостави само месеци преди сватбата, певицата не е на себе си. Причините за краха между двамата не са много ясни, но се говори, че Джино е бил твърдо против, след като се оженят, съпругата му да се връща непрекъснато в България и да твори нови песни. Джена не се е съгласила да прекрати кариерата си, което довело до див скандал и годеникът й просто скъсал с нея, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_331744" align="alignright" width="300" class=" "]Джена е съсипана от края си с Джино Джена е съсипана от края си с Джино[/caption]

"Толкова много го обичах... Не си представях да живея без него, а накрая всичко свърши за един миг. Още не мога да се опомня. Съсипана съм." - е споделила Джена със свои близки.

Джена беше безкрайно влюбена по време на цялата връзка. Джино се представяше като перфектния мъж. Често й правеше скъпи подаръци и я обгрижваше с внимание. В крайна сметка обаче той не издържа на връзката от разстояние. Джино има бизнес в САЩ и от години цялото му семейство живее там. Затова той смяташе да вземе и Джена със себе си, но фолк дивата е само на 29 години и иска още да се развива в своята кариера.

"Мисля, че двамата не успяха да се разберат по основни въпроси като този къде ще живеят след сватбата. Да, има много бракове от дистанция, но не на всеки му понася. Джино следва по-патриархален модел на живот." - разкрива приятелка на Джена.

Очевидно изпълнителката на "Химия" не е покорна жена като колежката си Елена Паришева, която реши да зареже всичко и да следва мъжа си Ивелин Попов зад граница. Николета Лозанова и футболистът Валери Божинов пък са пример за това как би могло да се поддържа брак от разстояние, тъй като той играе в Италия, а тя работи в Би Ти Ви.